تا جایی که من میدونم این رسپی مربوط به یک غذای محلی ( کرمانشاه ) میباشد.

 

مواد لازم

برنج 5 پ

شوید خشک یا تازه به میزان دلخواه

سیب زمینی متوسط 3 عدد

نمک و فلفل

زعفران دم کرده

 

برنج رو از قبل خیس کرده و پس از آبکش کش کردن کنار بگذارید. سیب زمینی ها رو پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید. مقداری از برنج را در قابلمه ریخته و یک سوم سیب زمینی ها و یک سوم شوید را روی آن بپاشید.( چون خودم علاقه به غذاهای تند دارم، در این مرحله یک ق چ فلفل هم میپاشم.). دوباره یک سوم برنج، سیب زمینی و شوید و فلفل تا مرحله آخر.در آخر هم زعفران دم کرده را روی برنج ریخته و به مدت یک ساعت با حرارت کم دم کنید.

در کنار این غذا میتوانی از ماهی یا مرغ یا ماهیچه استفاده کنید. البته خوردن این غذا با ماست و ترشی به تنهایی هم لذت بخشه.

نکته: این غذا رو به صورت دمی هم میتونید آماده کنید.

 

 



تاريخ : دوشنبه ٢٠ تیر ۱۳٩٠ | ۱٢:٠٧ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.