برای درست کردن این ژله خوشگل به  ژله در رنگهای دلخواه نیاز دارین که میتونه تک رنگ، دو رنگ وبیشتر باشه. کاملا سلیقه ایه.

هر بسته ژله رو با یک لیوان آب جوش خوب مخلوط کنین و مطمئن بشین که کاملا حل شده. بعد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنین و  تو ظرفی که بریزین که ارتفاع ژله تون حدودا یک سانت بشه. بعد بزارین تو یخچال که ببنده. من خودم از ظرفای مستطیل و البته استیل استفاده میکنم.

وقتی ژله بست دورش رو با خلال دندون یا کارد از ظرف جدا کنین و کف ظرف رو چند ثانیه زیر آب گرم قرار بدین یا از سشوار برای دو ثانیه استفاده کنین. قبل از اینکه ژله رو تو دیس برگردونین حتما دیس رو خیس کنین که ژله بهش نچسبه. ژله رو توی دیس برگردونین . حالا هم میتونین یا قالب بهش شکل بدین هم میتونین مربعی برش بزنین حتی مثلثی.

هر تعداد ژله که میخواین به همین صورت آماده کنین.

برای ژله پایه یا ژله شیر:

2ق ژلاتین رو توی یک لیوان شیر داغ حل کنین میتونین از بخار کتری یا سماور هم استفاده کنین که ژلاتین کاملا حل بشه. بعد یک لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنین و هم بزنین تا کاملا مخلوط بشن. ژله های آماده شده رو هر جور که دوست دارین ته ظرف بچینین. میشه هم منظم چید هم درهم و برهم. در آخر هم ژله شیر رو که حرارتش رو از دست داده رو روی ژله ها بریزین و کمی تکون بدین تا فضاهای خالی هم پر بشن. دوباره بزارین تو یخچال تا کاملا دسر بسته بشه.

این نوع دسر چون خودش رنگ آمیزی شادی داره نیاز به تزئین هم نداره

فقط برای ژله های که قالب زدین مثل عکس اول، با قاشق کم کم روی ژله های چیده شده بریزین تا حدی که یک لایه نازک بشه بزارین تو یخچال تا کمی ببنده بعد بقیه ژله شیر رو اضافه کنین. این جوری ژله ها از جاشون تکون نمیخورن

 

 

 

 

منبع




تاريخ : دوشنبه ۱٦ خرداد ۱۳٩٠ | ۱۱:۳۱ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.