مواد لازم برای تهیه خمیر

تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع نصف پ

ماست یک و نیم پ

آرد به میزان لازم

نمک کمی

بکینگ پودر 1 ق غ

 

تمام مواد به جز آرد را با چنگال مخلوط کنید. سپس به میزانی آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. برای کیفیت بیشتر خمیر، بهتر است خمیر را از شب قبل آماده کنید.

 

مواد میانی:

سویا و گوشت چرخ کرده 2 پ

پیاز یک عدد

فلفل دلمه ای نصف پ

قارچ یک پ

نمک و فلفل

پنیر پیتزا

رب گوجه فرنگی یک ق غ

 

پیاز را سرخ کرده و سویا یا گوشت چرخ کرده را بیافزایید. فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده را هم همراه بقیه مواد تفت دهید و در آخر نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

 

طرز تهیه پیراشکی:

خمیر را به قطر نیم سانت پهن کرده و با لیوان یا هر چیز گرد دیگر قالب بزنید. مواد را در وسط خمیر قرار داده و کمی پنیر پیتزا روی آن بگذارید. با کمی آب یا شیر لبه های خمیر را با سر انگشت کمی نمدار کنید. سپس لبه ها روی هم قرار داده و کمی فشار دهید.با چنگال میتوانید لبه ها را طرح دار کنید.

پیراشکی های آماده را در سینی فر چیده و به مدت نیم ساعت در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

 

نکته: برای تزئین روی پیراشکی مقداری از خمیر را پهن کرده و با قالب به شکل گل و برگ و یا هر شکل مورد نظر دیگر قالب بزنید. روی خمیر را به روش قبل نمدار کرده (جهت چسبندگی) و اشکال خمیری روی پیراشکی قرار دهید. با برس کمی زعفران روی گل ها زده و کمی سیاه دانه وسط گل بپاشید سپس در فر قرار دهید.

 

 



تاريخ : شنبه ٢٥ تیر ۱۳٩٠ | ۱٢:٢٢ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.