نکاتی برای تهیه لازانیا به درخواست کعبه عزیز:

 

1. حتما روی لازانیا را با فویل آلومینیومی بپوشانید و بعد از مدت 40 دقیقه فویل را برداشته و شعله بالا را به مدت 5 دقیقه برای طلایی شدن پنیر پیتزا روشن کنید.

2. لایه رویی لازانیا را حتما به صورت کامل با مواد و سس و پنیر بپوشانید.

3. بعد از چیدن تمام مواد و قبل از قرار دادن در فر، نصف لیوان شیر از کناره های به داخل ظرف بریزید.

4. برای جلوگیری از خشک شدن لازانیا میتوانید از سس سفید نیز استفاده کنید.

 

 



تاريخ : یکشنبه ٢٦ تیر ۱۳٩٠ | ٤:٤٩ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.