اردور رولتی:

روی نان لواش سس مایونز بمالید و یک لایه کالباس یا ژامبون بچینید. مقداری نعناع یا ریحان را خرد کرده و با کمی سس مخلوط نموده و روی لایه کالباس یا ژامبون مجددا بمالید. نان رو رول کرده و دور آن محکم کاغذ آلومینیوم یا پلاستیک کشیده و اطرافش را ببندید تا شکلش حفظ شود. سپس چند ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از آن برش بزنید.

 

اردور تخم مرغ:

تخم مرغ ها را آبپز کرده و با کارد از وسط نصف کنید. سپس زره را خارج کرده و با کمی سس مایونز و فلفل سیاه و نمک مخلوط نموده و با قیف مجددا وسط سفیده تخم مرغ قرار دهید.

 

اردور بقچه:

خمیر (خمیر پیراشکی) را با وردنه باز کرده و با قالب گرد، قالب بزنید. سپس در مرکز دایره، مواد میانی که میتواند مواد پیتزا یا ماکارونی باشد را با کمی پنیر پیتزا قرار داده و به صورت بقچه اطراف را به سمت بالا آورده و کمی فشار دهید. سپس در روغن داغ شده سرخ کنید.

 

 



تاريخ : دوشنبه ٢٧ تیر ۱۳٩٠ | ۱٠:٢٦ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.