برای تهیه انواع کوکو و ته چین و کلا تمام غذاهایی که نیاز به برگردوندن داره استفاده از تابه و قابلمه های چدن رو پیشنهاد میکنم.

مواد لازم:

برنج 4 پ

ماست غلیظ یک و نیم تا دو لیوان

تخم مرغ 3 عدد

پیاز یک عدد

روغن نصف پیمانه

نمک و زعفران و فلفل به میزان دلخواه

بادمجان سرخ شده 2 عدد

گوشت پخته شده به میزان دلخواه (250 تا 500 گ)

 


ابتدا برنج رو آب کش میکنیم و کنار میزاریم . پیاز رو هم نگینی خورد و تف میدیم و بعد گوشت پخته شده رو بهش اضافه و یک کم میزاریم تف بخوره.

ماست و تخم مرغ و نمک و زعفران و روغن رو در ظرف بزرگی مخلوط کرده و برنج آبکش شده رو هم اضافه و خوب هم میزنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط بشن.

کمی روغن ته قابلمه یا ظرف مورد نظر میریزیم و نصف برنج زغفرانی رو داخلش پهن میکنیم و کمی هم فشارش میدیم. در این مرحله گوشت تف خورده رو هم روی لایه برنج پهن کرده و بعد بادمجان های سرخ شده را هم روی آگوشت ها میچینیم. بقیه برنج رو هم پهن میکنیم و دم کش گذاشته و 45 دقیقه با شعله کم میزاریم که ته چین دم بکشه.

اگه بخواین تو فر بزارین مدت زمان بیشتری رو برای آماده شدن غذا نیاز دارین

 

 



تاريخ : چهارشنبه ٢٩ تیر ۱۳٩٠ | ۸:٢٢ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.