کیک میوه ای یک کیک خوش عطر ....چون میوه تازه طبیعی ترین مزه و به کیک میده

 

مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد

آرد 200 ک (اگر خمیر خیلی شل بود 50 گ بیشتر آرد اضافه کنید)

بکینگ پودر  یک دوم ق چ

نمک یک دوم ق چ

شکر  100 گ

کره  80 گ

رنده پوست پرتقال  یک ق چ

وانیل  یک ق چ

شکر قهوه ای  یک ق غ 

میوه های دلخواه ریز شده

 

شکر و کره را با همزن زده تا کرم رنگ شود. تخم مرغ ها را دونه دونه اضافه کرده و خوب هم بزنید. رنده پوست پرتقال، وانیل و شکر قهوه ای را هم به مواد اضافه و کاملا با همزن مخلوط میکنیم.

آرد، بکینگ پودر و نمک و مخلوط کنید و کم کم به مواد بالا اضافه کنید تا یه خمیر شل مانند و چسبناک به دست آید. دستان خود را کمی چرب کنید و خمیر و به دو قسمت تقسیم کنید و بزارید لای کاغذ روغنی و صاف کنید و بزارید تو فریزر به مدت  15 دقیقه استراحت کند.

در این حین میوه ها رو ریز کنید و قالب را چرب کرده و کمی آرد بپاشید. فر را هم روی 180 سانتی گراد گرم کنید. بعد یک لایه از خمیر را ته قالب باز کنید. میوه ها رو خمیر بچینید و خمیر بعدی را به اندازه  گردو گلوله گلوله کنید و روی میوه ها با فاصله قرار دهید. سپس در فر به مدت 30-40 دقیقه بپزید.

 

نکته:

برای تزئین روش هم من از خلال پسته و تخم خرفه استفتده کردم.

از میوه هایی سفت در این دستور استفاده کنید نه میوه های له شده.

از میوه های کنسروی و کمپوت هم میتوان به جای میوه تازه استفاده کرد.

 

 

برش خورده

منبع



تاريخ : چهارشنبه ٥ امرداد ۱۳٩٠ | ۱۱:۱٦ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.