مواد لازم برای تهیه کیک

تخم مرغ 3 عدد

شکر 125 گ

روغن مایع 125 میلی لیتر

گلاب 2 ق غ

هل آسیاب کرده یک ق چ

آرد 150 گ

بکینگ پودر  یک ق چ

 

ابتدا قالب  را چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته و کنار میگذاریم. تخم مرغ ها را  با شکر مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا خوب با هم مخلوط شوند. روغن مایع و گلاب را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. بکینگ پودر و هل را با آرد ترکیب کرده و با هم الک میکنیم سپس با مواد فوق مخلوط میکنیم تا مایع روان و یکدستی به دست بیاید. مواد کیک را در غالب ریخته و به مدت 30 دقیقه در فر که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار میدهیم تا پخته شود.

 

مواد لازم برای تیهه شربت کیک


شکر 200 گ

آب یک سوم پ

گلاب یک چهارم پ

عسل یک ق غ


شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود سپس گلاب و عسل را اضافه میکنیم تا کمی بجوشد. بعد از سرد شدن کیک، با برس شربت را روی کیک میزنیم.

 

مواد لازم برای تهیه تر حلوا


آرد برنج  500 گ

کره  150 گ

روغن مایع یک لیوان

آب 2 و نیم لیوان

شکر  400 گ

زعفرون آب کرده نصف استکان

گلاب یک لیوان

 

آرد برنج رو تو تابه با حرارت ملایم کمی تفت میدهیم. کره و روغن مایع را در ظرفی حرارت داده تا کره ذوب شود، بعد کره و روغن را یکباره به آرد برنج اضافه کرده و با حرارت ملایم آنقدر هم میزنیم تا بوی خامی کاملا گرفته شود و رنگش طلایی شود.

تو این فاصله آب و شکر را روی حرارت  گذاشته تا جوش بیاید. وقتی جوش آمد زعفران و گلاب رو اضافه کرده (موقع جوش اومدن اینا رو اضافه کنید تا عطرش از بین نره) و بگذارید تا کمی بجوش .

آرد سرخ شده رو از رو حرارت برداشته و شربت رو آرام آرام اضافه کرده و مرتب هم زده تا حلوا یک دست شود. اگه حلوا سفت بود کمی شربت و روغن داغ شده اضافه کنید.

 

از نگاهی دیگر

 منبع

 



تاريخ : دوشنبه ۱٧ امرداد ۱۳٩٠ | ۱٢:٥٢ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.