مواد لازم برای تهیه بامیه

آب 2 لیوان

روغن 4 ق س

تخم مرغ 4-5 عدد(تخم مرغ و آرد باید هم وزن باشند)

آرد 2 لیوان

وانیل کمی

شکر 2 ق غ

نمک یک هشتم ق چ

 

آب و روغن را در ظرفی ریخته میجوشانیم. سپس آرد و شکر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا آرد در آب و روغن خمیر شود ولی زیاد بهم نمیزنیم.ب عد از روی آتش برداشته خمیر را مالش میدهیم سپس آنرا پهن کرده میگذاریم خنک شود.ت خم مرغها را با وانیل جداگانه میزنیم . خمیر را در ظرفی گذاشته و بتدریج تخم مرغ زده شده را اضافه میکنیم و خوب مالش میدهیم تا خمیر آماده شود. روغن مایع را در تاوه ریخته میگذاریم ولرم شود سپس خمیر بامیه را در قیف ریخته و نصف ماهیتابه را با دانه های بامیه پر میکنیم.سپس آتش را تند میکنیم تا بامیه ها پف کرده و پخته شود.

گاهی با کفگیر آهسته زیر و رو میکنیم تا بامیه بخوبی سرخ شود بعد آنها را روی صافی ریخته تا روغن آنها جدا شود و در شهد میریزیم و چند دقیقه صبر میکنیم تا شکر آب به خورد بامیه ها برود. سپس از شهد خارج کرده و در ظرف میچینیم. اگر بخواهیم بامیه ها طلایی شود 1-2 ق غ از شهد را داخل مایه بامیه میریزیم.

 

مواد لازم برای تهیه شهد

شکر 3 لیوان

آب 1 لیوان

گلاب 1 لیوان

جوهر لیمو یک چهارم ق چ یا آب لیمو 1 ق م


شکر و آب و گلاب را میجوشانیم و سپس جوهر لیمو را اضافه میکنیم و به مدت یک ربع در حرارت ملایم میجوشانیم تا شهد غلیظ و به شکل عسل شود ولی شکرک نزند.

برای براق شدن بامیه و زولبیا میتوان هنگام برداشتن شهد از روی آتش 1 ق غ گلوکز به آن اضافه کرد.

 

 

من خیلی کم زعفران هم به شهد اضافه کردم.

 

از نمایی دیگر

منبع



تاريخ : دوشنبه ۱٧ امرداد ۱۳٩٠ | ٧:٢۳ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.