مواد لازم

برنج یک پ

شکر 2 تا 3 پ (بستگی به ذائقه داره)

آب 3 لیوان

شیر یک لیتر

خامه سه ق غ

گلاب نصف پ

دارچین برای تزئین

 

اول برنج رو شسته و با آب بگذارید بپزد. وقتی کاملا پخته شد، شیر را اضافه کرده و پس از جوش آمدن حرارت را کم کرده و تا برنج کاملا پخته و غلیظ شود. وقتی غلیظ شد، شکر را اضافه کرده و چند دقیقه هم بزنید. هنگامی که به غلظت ماست رسید از روی حرارت برداشته و خامه و گلاب را اضافه کنید و سپس در ظرف مورد نظر ریخته و با دارچین تزئین کنید.

 

نمایی دیگر

 

 



تاريخ : سه‌شنبه ۱۸ امرداد ۱۳٩٠ | ۱٠:٤٦ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.