مواد لازم

نشاسته 200 گ

شکر 200گ

آب یک لیتر

گلاب نصف پ

عرق هل دو ق س یا پودر هل یک ق س

خامه 100 گ

خلال پسته یک چهارم پ

 

نشاسته و شکر را در آب حل کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود. سپس گلاب، هل و خلال پسته را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند.

سپس از روی حرارت برداشته، خامه را به آن اضافه کرده و در قالب دلخواه بریزید.

برای قالبی در آوردن مسقطی، قبل از اینکه داخل قالب بریزید،  قالب را مقدار خیلی کمی چرب کنید. مسقطی را داخل قالب ریخته و برای یگ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. وقتی قالب را برگردانید، خیلی راحت از قالب جدا میشود.

 

 منبع

 



تاريخ : چهارشنبه ۱٩ امرداد ۱۳٩٠ | ٦:۱٤ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.