مواد لازم

جو پوست کنده 200 گ

هویج دو عدد

سیب زمینی متوسط دو عدد یا ذرت پخته نصف پ

قارچ خرد شده یک پ

نخود سبز پخته نصف پ

پیاز یک عدد

خامه 100 گ یا رب گوجه فرنگی 2 تا 3 ق س

نمک و فلفل و دارچین

جعفری خرد شده  نصف پ

آب مرغ یک لیتر یا دو عدد عصاره مرغ

 

ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و کمی تفت دهید سپس جو را شسته و همراه با آب مرغ به پیاز اضافه کنید و بگزارید نیم پز شود.( حدودا پنج ساعت) هر چه جو بیشتر بپزد، بیشتر لعاب میدهد. هویج و سیب زمینی را ریز خرد کرده و کنار بگذارید. هنگامی که جو نیم پز شد هویج را اضافه کنید و مجدادا برای یک ساعت بگذارید با حرارت ملایم بپزد. در اواخر پخت (یک ساعت قبل از سرو) قارچ و سیب زمینی یا ذرت و نخود فرنگی و نمک و فلفل و دارچین را اضافه و بگذارید سوپ کاملا جا بیوفتد. قبل از سرو جعفری خرد شده را هم اضافه کنید و بعد از یک یا دو جوش از روی حرارت برداشته و خامه را بیافزایید.

 

برای تزئین هم میتوانید از خامه و دارچین و جعفری خرد شده استفاده کنید. در صورتی که از خامه استفاده میکنین از رب استفاده نکنین و بالعکس

 

عکس به زودی

 



تاريخ : شنبه ٢٢ امرداد ۱۳٩٠ | ۱:۱٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.