مواد لازم برای استیک مرغ

سینه مرغ یک عدد

پیاز یک عدد

آب لیمو نصف پ

نمک و فلفل

 

سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به مدت دو تا سه ساعت در ظرفی به همراه پیاز خرد شده و نمک و فلفل و آبلیمو قرار دهید تا نرم و مزه دار شود. بعد از این مدت تابه را کمی چرب کرده و سینه ها را کبابی کنید.

 

مواد لازم برای سس قارچ

آرد یک ق س

قارچ خرد شده یک پ

خامه دو ق س

روغن دو ق س

 

آرد را کمی تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس قارج و روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید تا هنگامی که قارچ ها و آرد سرخ شود. نمک و فلفل را بیافزایید و از روی حرارت برداشته و خامه را به سس اضافه و نوش جان کنید.

 

 



تاريخ : دوشنبه ٢٤ امرداد ۱۳٩٠ | ٥:۱۳ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.