مواد لازم

جو یک لیوان

پیاز متوسط یک عدد

هویج رنده شده 2 عدد

نخود سبز یک پ

شیر یک لیوان

آب مرغ 2 لیوان

جعفری خرد شده یک لیوان

خامه نصف پ

کره یک ق غ

نمک و فلفل و دارچین و کمی زعفران

 

ابتدا پیاز را خرد کرده و در کره تفت بدهید. پس از افزودن دارچین و نمک و فلفل، جو را نیز اضافه کرده و به اندازه نصف قابلمه آب به محتویات بیفزایید و گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد. پس از لعاب انداختن، هویج، نخود سبز پخته و جعفری خرد شده، شیر (که بهتر است گرم باشد) و زعفران را نیز اضافه کرده و نیم‌ساعت مانده به برداشتن سوپ، آب‌مرغ را اضافه کنید. بعد از خاموش کردن شعله، خامه را نیز اضافه کرده و سوپ را سرو کنید.

برای لعاب و غلیظی بیشتر سوپ میتوانید یک ق غ آرد ذرت را در نصف پ شیر حل کرده و به سوپ اضافه کنید.

 

 



تاريخ : پنجشنبه ٢٧ امرداد ۱۳٩٠ | ٥:٤٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.