مواد لازم

پیاز یک عدد متوسط

میگو به میزان دلخواه

گوجه فرنگی مینی یا خرد شده یک پ

نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه بندری به میزان دلخواه

سیر 2 تا 3 حبه

زعفران دم کرده یک ق س

روغن

 

پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. ادویه بندری و فلفل و زرد چوبه را به پیاز سرخ کرده اضافه و کمی تفت دهید تا عطر آن ها باز شود. میگو ها را اضافه و با شعله متوسط (شعله کم باعث سفت شدن و آب انداختن میگوها می شود.) سرخ کنید ولی زیاد هم نزنید تا له نشود. نمک و گوجه فرنگی مینی با خرد شده را نیز بیافزایید و کمی سرخ کنید. در آخر هم زعفران دم کرده را مخلوط و بعد از یک دقیقه از روی حرارت برداشته و نوش جان نمایید.

 

 

 

 



تاريخ : سه‌شنبه ۱ شهریور ۱۳٩٠ | ٩:٠٩ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.