از اون جایی که شیرینی دارچینی فوق العاده راحت درست میشه، من مدل های دیگر رو هم امتحان کردم تا ببینم از نظر راحتی و شکل و قیافه میشه تغییرش داد یا نه.

با قالب گل مینا و 6 پر که راحت میشه قالب زد و سرخ کردنشون هم از مدل گره راحت تره. برای گل رز هم مثل گره اول باید نوارهایی به عرض یک تا یک ونیم سانت در 10 سانت برید و بعد با دست به شکل گل رز درآورد که مدت زمان سرخ کردن این مدل از بقیه مدل ها بیشتر خواهد بود.

مدل های دیگر شیرینی دارچینی رو در شکل زیر میتونید ببینید.

 

 

 

 



تاريخ : دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ | ٩:٢٠ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.