تیرامیسو یک دسر ایتالیایی که رسپی های مختلفی داره. این رسپی هم یکی از ساده ترین مدل های تیرامیسو ست.

 

مواد لازم

بیسکوئیت فینگر لیدی اگه پیدا نکردین از پتی بور استفاده کنین

شیر  یک لیتر

شکر : یک پ

نشاسته ذرت 2 ق غ

آرد  4 ق غ

پنیر ماسکاراپونه یا لبنه یا خامه ای 200 گ

تخم مرغ  یک عدد

قهوه فوری  2 ق غ

شکر  2 ق غ

آب یک پ

 
قهوه فوری و 2 قاشق شکر را در یک پیمانه آب داغ  حل می کنیم  و کنار میگزاریم تا خنک شود. آرد و نشاسته و شیر و زرده و شکر را در ظرفی ریخته با هم زن می زنیم. روی حرارت گذاشته مرتب هم می زنیم تا بجوشد و قوام بیاید بعد شعله را خاموش کرده پنیر  را اضافه کرده و با همزن  هم می زنیم.

بسکوئیت ها را در قهوه زده و در ظرف مورد نظر یک ردیف می چینیم. نیمی از مخلوط را روی بیسکوئیت ها ریخته صاف میکنیم دوباره بیسکوئیت آغشته به قهوه می چینیم و دوباره از مواد. لایه آخر باید کرم باشد. در انتها روی آن پودر کاکائو پاشیده و توی یخچال به مدت 24 ساعت میگذاریم

نکات: اگر از پنیر خامه ای استفاده میکنین یک ساعت داخل آب قرار بدین تا شوری پنیر گرفته بشه.

من خودم چون دسری رو که قاشق میخوره رو دوست ندارم یا تک نفره درست میکنم یا به صورتی که میبینین برش میزنم و داخل کپسول میزارم.

برای سرو به صورت تکی میتونین بیسکوئیت رو خرد کرده و داخل جام ریخته بعد روش کرم بریزین و این کار رو به صورت لایه ای ادامه بدین.

 

مدلی دیگر

منبع



تاريخ : دوشنبه ۱٤ شهریور ۱۳٩٠ | ۱٢:٠٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.