مواد لازم

تخم مرغ 3 عدد

آرد 150 گ

ماست یک پ

روغن نصف پ

بکینگ پودر 2 ق م

نمک کمی

سوسیس خرد شده یک و نیم پ

قارچ خرد شده یک پ

گردو خرد شده نصف پ

پنیر پیتزا نصف پ

 

تخم مرغ ها و نمک را با همزن زده تا یک دست شود و کف کند. سپس سرعت همزن را کم کرده ماست و روغن را اضافه و کمی مخلوط میکنیم. آرد را با بکینگ پودر الک کرده و تخم مرغ های هم زده را به آن اضافه و به آرامی هم میزنیم تا یک دست شود. در آخر گردو و قارچ و سوسیس را بیافزایید و در قالب ریخته و به مدت یک ساعت در فر با درجه 180 قرار دهید.

بعد از خروج از فر پنیر پیتزا را روی کیک رنده کرده تا با حرارت خود کیک آب شود.


نکات: برای اینکه قارچ در کیک آب نیاندازد، بعد از خرد کردن با حرارت بالا بدون هیچ گونه افزودنی تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود.

 

 

برش خورده

 



تاريخ : سه‌شنبه ۱٥ شهریور ۱۳٩٠ | ۱٠:٢٧ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.