مواد لازم

طالبی پوره شده 3 لیوان

شکر 3 ق غ

خامه 100 گ

پودر ژلاتین 2 ق غ

آب نصف پ

 

پوره طالبی را با  شکر مخلوط کرده و حدود 2 دقیقه داخل ماکروویو گذاشته تا شکر کاملا حل شود. سپس خامه را اضافه کرده، خوب هم زده و در آخر ژلاتین را که به روش بن ماری در آب حل کرده اید را به مخلوط اضافه و در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود.

 

 

 



تاريخ : شنبه ۱٩ شهریور ۱۳٩٠ | ۱:٢۸ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.