بورک

یک اردور ساده و راحت برای مهمانی های شما (پیش غذایی ترکی)

 

 مواد لازم:

خمیر فیلو یا یوفکا

سویا یا گوشت چرخ کرده

پیاز

فلفل دلمه ای

قارچ

پنیر پیتزا

نمک، فلفل، آویشن، رب گوجه فرنگی

سوسیس و کالباس

کره آب کرده

 

برای این دستور غذایی، مقدار مواد رو نمینویسم. چون سلیقه ای و به تعداد بورک هایی که میخواین درست کنین بستگی داره. مواد لازم رو هم میتونین به سلیقه خودتون کم یا زیاد و حذف کنین.

اول پیاز رو تف میدهید سپس گوشت چرخ کرده یا سویا رو اضافه میکنیم و مجددا با پیاز حرارت میدهید. در مرحله بعد فلفل دلمه ای، قارچ، (سوسیس، کالباس به دلخواه)، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی رو اضافه و کاملا مخلوط میکنیم.

ورقه های خمیر فیلو رو به شکل مربع 4*4 برش زده و روی هر ورق رو با قلم مو یا برس کره آب شده مالیده (برای تردی) و لایه بعدی رو روی اون قرار میدهید.برای قشنگی همان جور که در عکس پیداست لایه ها رو به صورتی روی هم قرار دهید که گوشه های مربع در وسط مربع قبلی قرار بگیرد. این مراحل رو تا دو یا سه لایه ادامه دهید. سپس خمیرهای آماده شده رو داخل قالب های کوچک گذاشته (من از قالب کیک یزدی استفاده کردم) و مواد مخلوط شده رو در وسط قالب قرار داده و با پنیر پیتزا روی آن را پوشانده و آویشن بپاشید. سپس به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه قرار دهید.

 


/ 14 نظر / 26 بازدید
نمایش نظرات قبلی
كعبه

سلام عزازي من ( نازنين جون و الي جون ) راستش من تو لازانيا پختن مشكل دارم و در واقع يه بار پختم كه خراب شد . من اول لازانيا رو مثل ماكاروني پختم و آبكش كردم . بعد تو يه ظرف پيركس شروع كردم به چيدن (كه چون ظرفه چهارگوش نبود و بيضي بود اعصابمم خرد كرد ) بعد كه يه لا لازانيا و يه لا مواد سسش رو چيدم و پنير پيتزا روش پاشيدم و گذاشتم تو فر اين همينجوري سفت و سفت تر شد . منم نزديك 45 ديقه اينو تو فر پختم تا بلكه نرم شه ولي نشد . هيچي ديگه آرو تو خونه رفت . از اون وقت هر چي من ميگم لازانيا بپزم برادرام ميگن نه همون يه بار كه پختي كافيه . ميشه لطفاً يه بار هم لازانيا رو كامل و دقيق با فوت اصلي كوزه گريش ياد بدين . البته اين لازانيايي هم كه گذاشتين خيلي خوشگله ولي من كه ساده اش رو بلد نيستم مي ترسم اينو بپزم . ديگه هر وقت تونستين لازانيا آموزش بدين ممنون ميشم . [ماچ]

كعبه

نه . [ناراحت] نميدونستم كه . اون دستوري هم كه ازش درست كردم ننوشته بود بايد روشو پوشوند [ناراحت]

رها

سلام الي خانوم. و دوستتان. باز هم يك غذاي خوش مزه. من اين تابستان مي خوام از روي دستور غذاهاي شما براي خانه آشپزي كنم [قلب]

samane

[قلب]salam lazania vaghean khoshmazast man khordam ooni ke eli dorost kardea

كعبه

خمیر فیلو رو چجوری درست کنیم ؟؟؟ [گریه]

كعبه

مرسي عزيزم . سرچ كردم پيداش كردم چجوري درست ميشه . آخه ما تو يه شهر كوچيك تو شمال هستيم بعد اكثر چيزايي كه تو شهرهاي بزرگ راحت پيدا ميشه اينجا نيسته . ولي بازم مرسي كه گفتي . يه سرچي هم از مغازه ها ميكنم [نیشخند]

سارا

سلام الی عزیزم امروز مونده بودم چی درست کنم خمیر یوفکا هم دارم حتما درست می کنم مهدی هم عاشق این جور غذاهاست.[ماچ][ماچ]

منصوره

سلام عزیزم برای درست کردن بورک خمیر فیلو را از کجا تهیه کردید یا اگر ایران نیست جایگزینش از چه خمیری استفاده کنیم.

نیکو

داخل موادتون از عصاره قارچ الیت استفاده کنید.

الهه

افرین عالی وزیبا.راست میگن که میگن خانم های ایرانی کدبانو هستن