تارت کاسترد

یک شیرینی ملایم و ترد

 

 مواد لازم برای خمیر تارت:

خمیر تارت به خمیر فونسه یا بریزه هم نامیده میشه

آرد 500 گ

کره 300 گ

پودر شکر یک ق غ

شیر نصف پ

نمک کمی

 

آرد رو در ظرف گودی میریزیم و نمک و پودر شکر و شیر رو اضافه کرده و بهم میزنیم. کره رو به قطعات کوچک برش زده و وسط خمیر ریخته و با نوک انگشت خمیر رو با کره مخلوط میکنیم. این خمیر نباید زیاد ورز داده بشه. به مدت سه ساعت هم بهش استراحت میدیم . بعد از این مدت استراحت، میشه برای انواع تارت از این خمیر استفاده کرد. خمیر رو داخل قالب کیک یزدی پهن و با چنگال کف آن را سوراخ کرده و در فر قرار میدهیم تا خمیر پخته و رنگ آن طلایی شود. 180 با مدت زمان 20 تا 30 دقیقه.

 

مواد لازم برای کرم کاسترد:

 شیر 2پ

شکر نصف پ

پودر کاسترد 4 ق غ

کره 3 ق غ

تمام مواد رو مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود. سپس روی تارت های آماده و پخته شده ریخته و با پودر پسته تزئین کنید.


/ 4 نظر / 30 بازدید
samane

salammmmmmmmmmmmmmmm chetori????????? tabrikkkkkkkkkkkkkkk ishala khoshbakht shi shirini yadet nare hala key marasemetoone? manam davatam?

samane

yani chi to hamash oni? bodo desere farda ro dorost kon age khoshmaze nashe doostimoon tamoome [زبان]

samane

midooni chalghooz chie?[قهقهه]

samane

inja zeshte farda behet migam felan shad bashi ya ali