کیک لایه ای

این کیک فوق العاده نرم و لطیفه و یه کیک اندونزیایی هم معروفه

 

مواد لازم

تخم مرغ  7 عدد

شکر 150 گ

وانیل یک چهارم قاشق چ

کره نرم150 گ

اب پرتقال یک ق س

آرد 90 گ

ادویه مخلوط (هل و دارچین و جوز و میخک) یک چهارم ق چ

 


قالب مربع 20 سانت رو با کره چرب کرده و کف اون رو با کاغذ روغنی بپوشانید. فر رو با دمای 180 گرم کنید.

زرده ها رو با شکر و وانیل هم بزنید تا کرم رنگ و یک دست شود. کره و آب پرتقال را هم جدا با همزن زده تا پف کند. بعد کره و تخم مرغهای هم زده را با هم مخلوط کنید. آرد و ادویه را با هم الک کرده و کنار بگذارید.

سفیده را با همزن زده تا سفید  و سفت شود. سپس به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه و در آخر آرد و ادویه ها رو هم اضافه کنید.

حالا گریل یا شعله بالای فر را روشن کنید و شعله پایین را خاموش.(شعله گریل را روی کم ترین درجه فرار دهید.) یک ملاقه از مایع کیک رو داخل قالب بریزید و زیر گریل بزارین تا روی کیک طلایی بشه. برای هر لایه تقریبا سه تا چهار دقیقه زمان لازم است. قالب را از فر خارج کنید و مجددا یک لایه دیگر از مواد کیک را روی لایه قبلی بریزید و مجددا داخل فر بزارید تا طلایی شود. این کار را تا تمام شدن مایع کیک ادامه دهید.

بعد از سرد شدن کیک را برش زده و نوش جان کنید.


 

 

/ 4 نظر / 82 بازدید
مانا

سلام خانمهای کدبانو و هنرمند واقعا از مطالب خوب وبلاگتون لذت بردم خیلی خلاقانه و دوست داشتنی بود .براتون بهترینها رو ارزو دارم و با افتخار لینکتون میکنم [قلب][قلب][گل]

حنانه

سلام.....[گل] میدونی خیلی وقته لینکتون کردم....[قلب] هر روز میام پیشت.....[خداحافظ]

سپيده

اينو حتما حتما ميپزم مرسي از دستورت[قلب]

سارا

سلام الی جون مثل همیشه هم راحته و هم قشنگ حتما درست می کنم [گل]