شیرینی پسته ای

از این پس کم کم شیرینی های مخصوص عید رو که هم رسپی جدیدی  هم شکل فانتزی داشته باشه یعنی کلا جدید و متنوع باشه رو آموزش میدیم.

 

مواد لازم

آرد سفید 3 پ

روغن جامد یا مارگارین 200 گ

پودر پسته یک پ

زرده تخم مرغ 2 عدد

پودر شکر 150 گ

رنگ خوراکی سبز در صورت تمایل

 

روغن یا مارگارین را با پودر شکر کاملا با هم زده بزنید تا پوک شود. سپس زرده های تخم مرغ را اضافه و در حد هم یک دست شدن هم بزنید. آرد و پودر پسته را اضافه و خمیر را ورز دهیت تا یک دست شود. در صورت کم رنگ بودن میتوانید چند قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کنید.

خمیر را به مدت دو ساعت در یخچال استراحت داده و پس از آن با قطر نیم سانت با وردنه باز کرده و قالب بزنید. در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه قرار داده و تا طلایی شدن شیرینی به آن زمان دهید تا پخته شود.

 

 

/ 13 نظر / 194 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مروارید

وای پسته عالیه دست گلت درد نکنه خانم هنرمند[قلب]

ندا

سلام رتجب به آشپزی نمیدونم راستش خوبید یا نه ولی عکساتون خیلی حرفهای و زیباست آفرین

الي

سلام سلام وااااااااااااااااااي چه وبلاگ نازي دارين تك تك متناشو خوندم واقعا جز معدود وبلاگايي بود كه به دلم نشست افرين

تررررررانه ه ه ه ه

سلام خانمی ممنون واسه شیرینی خوشگلت عزیزم من چند وقت پیشا یه شیرینی خیلی شیک دیدم به اسم حلقه کریسمس که روبان هم داشت دستورشو نتونستم پیدا کنم ایا دستورشو شما دارین تا اموزش بدین؟

شيرينكده

سلام خيلي خوشگل شدن راستي اپم دوست داشتي يه سر بزن

کیانا

شیرینی ها عالی بود مزه اش هم خیلی خوب بود [شوخی]شیرین روزگار باشید

مامان عاشق1

عزیزم شیرینی ها بافتش چطوره ؟

مژگان

سلام.چرا زمان پخته شیرینی پسته ای رو نگفتید؟یعنی باید جلوی فر بشینم تا پخته بشن؟[چشمک]