شیرینی بادامی با مارمالاد

مواد لازم

کره 170گ

پودر شکر 60گ

وانیل 1/8 ق مربا خوری

زرده تخم مرغ 1عدد

پودر بادام 50گ

آرد 250 گ

پودر شکر برای تزئین

مارمالاد دلخواه یا بریلو


کره و پودر شکر با به مدت یک دقیقه هم زده سپس وانیل و زرده تخم مرغ را افزوده و مجددا یا دقیقه دیگر با هم زن بزنید. پودر بادام و آرد را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید.
از خمیر به اندازه گردو برداشته و گرد کنید سپس با ته قاشق چوبی در مرکز شیرینی فرو رفتگی ایجاد کرده سپس در سینی فر بچینید.

مدت پخت 12تا15 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد

پس از سرد شدن پودر شکر را روی شیرینی ها الک کرده و با مارمالاد یا بریلو تزئین کنید.

 

/ 18 نظر / 79 بازدید
نمایش نظرات قبلی
محب ولایت

بسم الله الرحمن الرحیم[گل] اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم[گل] سلام علیکم[گل] امام حسين علیه السلام فرمودند: هر كس خشنودی خداوند را با خشم مردم بدست آورد، خداوند او را در امور آنان بي نياز سازد، و هر كس خشنودی مردم را با خشم خدا بدست آورد، خداوند او را به مردم وا می گذارد.[گل]

فاطیما

سلام عزیزم اگه دوست داشتی منو با نام "میز شام" لينك كن بعد بهم بگو با چه نامي لينكت كنم[بوسه] موفق باشی

هانیه

به به...معلومه خیلی خوشمزه و نرمه ... درسته؟ مرسی عزیزم

سهیلا

سلام دوست گرامی با اجازه لینک شدید دوست داشتید لینکم کنید ممنون[گل]

مهشید

سلاممممممممممممممم... اللییییی من رو می زنیییی که کم بهت سرمی زنم ؟؟ یه دنیاااا دوستت دارمممم .. راستییی این ماله پانیذه ؟؟ دسرش رو هم داری ؟؟

محمد

خیلی خوب درست شده دستتون درد نکنه

سارا

سلام الی عزیزم دوست خوبم حتما امتحانش می کنم راستی عکس بورک گلی که از شما یاد گرفتم رو گذاشتم

جمیله

واقعا کارات حرف نداره !!!! با سلیقه و هنرمندانه!!اووووووم خوشمزه!!! دوست جون خودمه دیگه

منصوره

سلام ممنون از دستورتون یک سوال داشتم میشه خمیر این شیرینی رو قالب زد؟اگه نمیشه دنباله دستور یک شیرینی مارمالادیم که بشه با قالب درش اورد واسه عید میخوام

نازیلا

سلام میتونم بپرسم این شیرینی چجوری یک دست در اومده؟قالب زدید؟. اگر قالب زدید میشه عکس قالب رو بزارید خسته نباشید