شیر برنج

مواد لازم

برنج یک پ

شکر 2 تا 3 پ (بستگی به ذائقه داره)

آب 3 لیوان

شیر یک لیتر

خامه سه ق غ

گلاب نصف پ

دارچین برای تزئین

 

اول برنج رو شسته و با آب بگذارید بپزد. وقتی کاملا پخته شد، شیر را اضافه کرده و پس از جوش آمدن حرارت را کم کرده و تا برنج کاملا پخته و غلیظ شود. وقتی غلیظ شد، شکر را اضافه کرده و چند دقیقه هم بزنید. هنگامی که به غلظت ماست رسید از روی حرارت برداشته و خامه و گلاب را اضافه کنید و سپس در ظرف مورد نظر ریخته و با دارچین تزئین کنید.

 

نمایی دیگر

 

 

/ 5 نظر / 35 بازدید
مهسا

سلام [قلب] وای با این زبون روزه چه غذاهایی توی وبت گذوشتی آدم دهنش آب میوفته [خوشمزه] گفته بودی یه غذا واسه این ماه پیشنهاد بدیم.ما چنوقت پیش توی یه رستوران یه سوپ یا نمیدونم حلیمی خوردیم که هنوز مزه اش زیر زبونم هست [رویا] که از شیر و فکر کنم گندم بود ولی خیییییییییلی خوشمزه بود . اگه دستور پختشو آموزش بدی یه دنیا ازت ممنون میشم.راستی اینم بگم سوپش که هم میزدی انگار فقط شیر بود ولی زیر دندون دونه های ریز گندم یا جو رو حس میکردی [نیشخند] یه سوال دیگه ؟؟ این عکس هایی که توی سایتتون میذارید خودتون میگیرید ؟؟[متفکر] آخه خیلی قشنگ گرفتین نماز روزه هاتون قبول

samane

سلام مثه همیشه قشنگ و من مثه همیشه دلم میخواد[چشمک]

رها

سلام یه سوال تا حالا شیر برنجو با نمک امتحان کردین؟چرا همه ایران با شکر میخورن؟؟ واقعا یه غذای فوق العاده خوشمزه رو از دست دادین یه بار شیر برنجو با شیر و برنج و نمک امتحان کنید و ببینید چقد خوشمزه ا