سوپ جو

مواد لازم

جو پوست کنده 200 گ

هویج دو عدد

سیب زمینی متوسط دو عدد یا ذرت پخته نصف پ

قارچ خرد شده یک پ

نخود سبز پخته نصف پ

پیاز یک عدد

خامه 100 گ یا رب گوجه فرنگی 2 تا 3 ق س

نمک و فلفل و دارچین

جعفری خرد شده  نصف پ

آب مرغ یک لیتر یا دو عدد عصاره مرغ

 

ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و کمی تفت دهید سپس جو را شسته و همراه با آب مرغ به پیاز اضافه کنید و بگزارید نیم پز شود.( حدودا پنج ساعت) هر چه جو بیشتر بپزد، بیشتر لعاب میدهد. هویج و سیب زمینی را ریز خرد کرده و کنار بگذارید. هنگامی که جو نیم پز شد هویج را اضافه کنید و مجدادا برای یک ساعت بگذارید با حرارت ملایم بپزد. در اواخر پخت (یک ساعت قبل از سرو) قارچ و سیب زمینی یا ذرت و نخود فرنگی و نمک و فلفل و دارچین را اضافه و بگذارید سوپ کاملا جا بیوفتد. قبل از سرو جعفری خرد شده را هم اضافه کنید و بعد از یک یا دو جوش از روی حرارت برداشته و خامه را بیافزایید.

 

برای تزئین هم میتوانید از خامه و دارچین و جعفری خرد شده استفاده کنید. در صورتی که از خامه استفاده میکنین از رب استفاده نکنین و بالعکس

 

عکس به زودی

 

/ 7 نظر / 27 بازدید
شرکت یگانه زنبور کاسپین

ژله رویال یا اکسیر جوانی بی نظیرترین ماده غذایی 100% طبیعی از فرآورده های زنبور عسل میباشد که مطابق مستندات علمی و گزارشات مصرف کنندگان آن در درمان و پیشگیری بیماری ها و نارساییهایی چون: ضعف عمومی بدن ،کم خونی ،اضافه وزن (اشتهای زیاد)،وزن کم (کم اشتهایی) ، پوکی استخوان ، کم کاری کبد، افسردگی ، ناتوانی های جنسی ، ناراحتی های معده ،آلزایمر ،پروستات ، ام اس، ریزش مو ، آرتروز ، دیابت ، آسم ،ناراحتی های قلبی -عروقی ... تاثیرقابل توجهی دارد.ژله رویال درتقویت حافظه، سیستم ایمنی بدن ،التیام زخم ها ، بهبود سوخت و ساز بدن (متابولیسم) و تنظیم قاعدگی موثر است. مصرف ژله رویال برای افرادی که در حال رشد هستند، ورزشکاران ، خانم های باردارو افرادیکه مشغله کاری و فعالیت جسمی و جنسی نسبتا زیاد دارند توصیه میشود. شرکت یگانه زنبور کاسپین زیر نظر آقای حسین یگانه راد ژله رویال 100% طبیعی و منحصر به فرد خود را با قیمت مناسب عرضه مینماید. برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت ما Caspianbee.com مراجعه نمایید یا با شماره تلفنهای 22705166 و 22705167 تماس حاصل نمایید.

کوثر

سلام به الی خانوم و دوستش من کوثر هستم . آشپزی رو خیلی دوست دارم . با اجازه شما رو لینک کردم .

کوثر

تمام صفحات وبلاگتون رو بازدید کردم . کارهاتون واقعا معرکه است . خیلی زیبا و باسلیقه همه چی تزئین شده . حتما خیلی هم خوشمزه هستن کارهاتون . ممنون ازتون .

مهسا

سلام عجیجججججججججججم [بغل] دیشب واسه افطار سوپ جو پختم خیلی خوشمزه بود گلوم حال اومد [نیشخند] مخصوصا وقتی خامه رو اظافه کردم طعمش خیلی بهتر شد. بابام خیلی خوشش اومد [مغرور] فقط یه چیزی من مجبور شدم توی مدت پخت چندین بار به جو ها آب مرغ اظافه کنم چون آبش تموم میشد و دیگه اینکه میشه از جو پرک هم استفاده کرد ؟ ... ممنونم واسه آموزش این سوپ دلچسب[قلب][قلب]

پونه

میشه طرز تهیه سوپ شیر رو هم بنویسی دختر خاله

مرجان

خیلی عالی بود دستت درد نکنه من گاهی که عجله دارم از سوپ آماده استفاده می کنم[چشمک] اگر اشتباه نکنم سوپ جو الیت بود که خیلی خوشمزه بود[قلب]

نیکو

سوپ جو رو با عصاره مرغ الیت درست کنید که هم خوشمزست و هم با کیفیت.