چیکن استراگانف

یک عدد سینه مرغ خرد شده

پیاز خرد شده 1 عدد

قارچ خرد شده یا پرک شده ١پ

سیب زمینی خلالی 3 عدد برای تزئین

نمک و فلفل و ادویه کاری به میزان لازم

خامه 3 ق غ

شیر یک لیوان

آرد 2 ق غ

روغن


پیاز رو در روغن سرخ کرده ، مرغ های خرد کرده رو بهش اضافه کنیم. بعد هم نمک و ادویه و فلفل و قارچ. شیر رو در ظرف جداگانه ای ریخته و روی حرارت میذاریم. آرد رو در کمی آب سرد حل کرده و توی شیر میریزیم و مرتب به هم میزنیم تا گوله نشه.

مخلوط شیر و آرد رو با مرغ ها که سرخ کرده بودیم مخلوط میکنیم و در آخر خامه رو اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمیداریم. چون خامه اگه روی حرارت بمونه میبره.

 

مخلوط آماده شده رو در ظرف سرو ریخته و با چیپس خلالی تزئین کنیم.

 

 

/ 6 نظر / 106 بازدید
حنانه

عالی بود گلم .....[ماچ] موفق باشی عزیزم.....[خداحافظ]

سارا

فک کنم خوشمزه باشه امتحانش می کنم بنظرم راحت و سریع هم اماده می شه

باران

[گل]سلام؛ خیلی آشپزخونه ی جالبی دارید برام تازگی داشت عکس های پایین هر مطلب یه ایده ی نو توی طراحی غذا ست.. خسته نباشید ادامه بدید.... [گل]

اپتنیا

سلام دوست خوب ! میشه تبادل لینک کنیم؟![قلب]

Ali

ba bif bishtar hal mokonam vali bazam khoobe in :D Elit , roghan zeitoon dare biao bebin

نیکو

می تونیداز عصاره قارچ الیت در غذاتون استفاده کنید.