دسر باواریای سه ریگ

مواد لازم

زرده تخم مرغ 6 عدد

شیر 2 و یم دوم پ

شکر سه چهارم پ

ژلاتین 3 ق غ

آب سرد نصف پ

وانیل کمی

خامه فرم گرفته 2 پ

کاکائو 1 ق غ

نسکافه 1 ق غ

 

شیر را روی حرارت قرار داده تا به جوش آید. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده سپس بر روی بخار آب قرار داده تا حل شود. زمانی که شیر از جوش افتاد ژلاتین را اضافه و کاملا مخلوط نمایید. زرده ها را با وانیل و شکر را با همزن هم زده تا کرم رنگ شود. در مرحله بعد به آرامی به شیر افزوده و مرتب هم بزنید تا یک دست شود. (از همزن استفاده نشود.). در آخر خامه را کم کم اضافه و به آرامی مخلوط کنید.

مواد دسر را به سه قسمت تقسیم کرده و یک قسمت را با کاکائو الک شده و قسمت دیگر را با نسکافه مه در کمی آب جوش حل شده مخلوط نمایید. ابتدا باواریای کاکائویی را در قالب ریخته و در یخچال قرار داده تا بسته شود. در مرحله بعد باواریای نسکافه ایرا به آرامی روی قسمت کاکائویی ریخته و مجددا در یخچال قرار دهید. در مرحله آخر باواریای وانیلی را روی دسر بریزید.

دسر را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و قابل سرو شود. قبل از سرو می توانید دسر را یا خامه فرم گرفته ساده و کاکائویی و انواع ترافل تزئین نمایید.

 

/ 22 نظر / 308 بازدید
نمایش نظرات قبلی
هستی

عالی دست گلتون درد نکنه[ماچ]

piyazdagh.ir

سلام دوست خوبم سایت بسیار پر محتوا و جالبی داری ، بهم سر بزن اگه موافق بودی تبادل لینک کنیم .[گل]

کامران

دوست عزیز سلام. وبلاگ خیلی خوبی داری .وبلاگم را تازه راه انداختم. خوشحال میشم افتخار بدی تبادل لینک کنیم و منا با نام ***جهیزیه چوبی عروس*** لینک کنی. تشکر.

رضوانه

مرسی خیلی خیلی عالیه مطالبتون .

تهیه فوری ۱۴ نوع دسر تیرامیسو و چیزکیک از سراسر ایران .دسرهای سیجانی دارای مجوز بهداشت www.cookbox.ir www.sijani.ir

الهام

سلام دست شما درد نکنه کلی کیف کردم من شما رو لینک کردم [چشمک]

مرضیه

سلام میشه به وب منم سربزنی واگه دوست داشتی لینک کنی وبه منم خبرکنی

باران

سلام مثل همیشه زیبا و حتما خوشمزه. ممنون

لیــلآ بآنو

سلام! وب خوشمزه ای دآرین [نیشخند][خوشمزه] چرا دیگه به روز نمیکنین؟