کیک اسفنجی ساده

این نوع کیک بافت سبکی داره و اغلب برای رولت، کیک های خامه ای و کیک دکور استفاده میشه.

 

مواد لازم

تخم مرغ 6 عدد

آرد 6 ق غ

شکر 6 ق غ

وانیل یک چهارم ق چ

بکینگ پودر یک ق غ

 

ابتدا زرده و سفیده رو جدا کرده و زرده رو با شکر و وانیل با هم زن کاملا میزنیم تا کرم رنگ بشه. سفیده رو هم جدا با همزن زده تا کاملا سفید شود. آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و تمام مواد رو به آرامی با هم مخلوط میکنیم. سپس داخل قالب ریخته و در فر از قبل از گرم شده به مدت 45 دقیقه قرار بدین.

زمان پخت هر قالب فرق داره. مثلا برای رولت چون یه لایه نازک لازم داریم این مقدار مواد برای یک قالب 20 در 30 کافیه که مدت پخت هم حدودا 10دقیقه است.

ولی برای قالب های کنگره دار یا معمولی یا قالب های کمربندی 18 سانت حدود 45 دقیقه کافیه.

 

متاسفانه عکس ندارم. ولی بعدا براتون میزارم

 

 

/ 9 نظر / 39 بازدید
مهرنوش

سلام. خیلی استفاده کردم. می تونی دستور غذا برای بیماران دیابتی هم بذاری. ممنون می شم ... بهت سر می زنم.

s

[گل]

مریم

الی جون منم همیشه با این دستور درست میکنم خیلی عالی میشه خسته نباشی عزیزم

شمیم

سلام سایتتون واقعا عالیه.مرسی چرا وقتی کیکو درست کردم از کاغذ روغنی سخت جدا میشد؟باید فوری جدا کنم یا یکم سرد بشه؟

raha

6ghashoghe ghazakhori ard????? motmayenid dorost neveshtid azizam.

مینا

قالب گرد 20 سانتی با ارتفاع 6 سانت مناسبه این دستور هست؟بعد بوی تخم مرغ این دستور زیاد نمیشه؟ چون اردش اینا کمه

مینا

زمانشم بگید در این سایز که گفتم چقدر باید باشه.ممنونم

مینا

دما رو هم نگفتید