اردور سیب زمینی و گردو

مواد لازم:

سیب زمینی پخته رنده شده 3عدد متوسط

مخلوط  خیار شور و پیازچه خرد شده نصف پ

گردوی رنده شده نصف پ

سینه مرغ پخته ریز شده یا کالباس یک پ

نان تست 12 ورق

 سس مایونز

ماست

پنیر خامه ای

نمک و فلفل و آبلیمو

پوره نخود سبز، زرشک و جعفری خرد شده برای تزئین

 

سیب زمینی پخته ، مرغ یا کالباس، پیازچه و خیار شور، نمک و فلفل و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و تا میزان دلخواه سس مایونز را اضافه میکنیم. (برای رژیمی بودن از ماست مخلوط با سس استفاده کنید.). 2 ق پنیر خامه را سس مایونز مخلوط کرده و برای کاور استفاده کنید.

6 ورق از نان ها را داخل دیس چیده و مخلوط سس و پنیر را تا برس روی نان ها بمالید سپس به آرامی مخلوط سیب زمینی را روی نان ها پهن کرده و مجددا سس. سپس 6 ورق بعدی نان را روی اردور قرار داده و کمی فشار دهید تا پرس شود.

رو ی اردور را با برس سس زده و به گردوی رنده شده را روی آن بپاشید.

برای سرو به صورت تک نفره پس از برش زدن به اندازه دلخواه، اطراف را سس زده و با جعفری خرد شده تزئین کنید. با قیف پوره نخود فرنگی گرم را روی اردور گذاشته و با زرشک تزئین نمایید.

  

/ 13 نظر / 92 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سارا

سلام الی جونم معلوم که چقدر خوشمزه و خوبه الی خیلی با سلیقه هستی راستی وب روزانه های سارا رو به روز کردم اگه دوست داشتی یه سر بزن خوشحال می شم ashpaziesara.persinblog.ir

قنادباشی

سلام ممنون که و ب من سر زدید این اردور شما خیلی هوس انگیزه لطفا وقتی دستورشو گذاشتین حتما خبرم کنید البته من از این به بعد به وب شما سر می زنم چون مطالب زیادی داره و همشون به درد بخور

بهار

چه زیبا و هنرمندانه است.

من و مبينا

واقعا هنرمندانه تزئين شده من هميشه اين غذا رو درست مي كنم اما نه به اين زيبايي ممنون از مهربونيات

هانی شف

واقعا خوشگلن...خیلی باسلیقه درست کردی عزیزم

فاطیما

سلام سرآشپز. وبلاگت خیلی خوشمزه است.[خوشمزه] خوشحال میشم به من هم سربزنی. اگه دوست داشتی خبرم کن تا همدیگه رو لینک کنیم[گل]

کسرا

سلام خوبی؟ بعضی وقتا قیمه مامانم گوشتت یه مزه بدی داری بوی زخم نمیده آ اما مزش خوب نیست ولی مامانم کلم(از اونا که شبیه سیب زمینیه) و سیب زمینی زیاد قاطیش میکنه.یعنی بخاطر ایناس؟

فرزانه

سلام من خیلی منتظر این دستور بودم آخی بالاخره آپ کردی.راستی من این اردور و درست کردم ولی هر کاری کردم نخودفرنگی رو که تو بلندر ریخته بودم و پوره شده بود از فیف درنیومد که نیومد . من از کنسروش استفاده کردم شما چیکار کردین چیزی هم بهش اضافه کردین که اینجوری قشنگ شکوفه زدین؟ممنون میشم راهنماییم کنید

المیرا

سلام ؛ من وبی با موضوع آشپزی ساختم و ویدیوهای مختلف آشپزی ایرانی و خارجی رو میذارم. لطفا به وبم سر بزنید و اگر با تبادل لینک موافق هستین خبرم کنین. ممنون. http://asancook.mihanblog.com