شیرینی نخوچی

مواد لازم:

پودر شکر 300گ

روغن قنادی 280گ

آرد نخودچی 400گ

آرد سفید 200گ

زنجبیل 2 ق مربا خوری

خلال پسته جهت تزئین


پودر شکر و روغن را یک دقیقه با همزن زده سپس با مخلوط آرد سفید و آرد نخودچی و زنجبیل مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را دو بار چرخ کرده و به مدت 2 ساعت در پلاستیک در هوای محیط استراحت دهید. برای سهولت یک بار دیگر قبل از قالب زدن چرخ کرده و سپس قالب بزنید و با خلال پسته تزئین کنید. مدت پخت 12تا15 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتی گراد

 

/ 4 نظر / 45 بازدید
پولكي

سلام و خسته نباشيد مي خواستم يه پيشنهادي بهتون بدم اگه مي خوايد از وبتون و همينطور از امكان انلاين بودنتون استفاده كنيد و يه پولي در بياريد پس يه سر به اين لينك بزن امتحانش ضرري نداره و تو ش هم ثپت نام كن، بيشتر دوستان وبلاگي من توش عضو هستن و تا الان بطور ميانگين اگه خوب فعاليت كني ماهي تومان300000 مي توني درامد كسب كني فقط به خودت بستگي داره ضمنن اين سايت در ستاد ساماندهي ثپت شده و بغير اين مورد بسيار معتبر و قابل اعتماده اينم لينكش موفق باشي: http://ebux.ir/?r=partizan

پگاه

سلام، ممنون از این همه سلیقه ... میشه توضیح بدید که روغن قنادی چی هست و از کجا میشه تهیه کرد و یا به جای اون میشه از کره استفاده کرد یا خیر ؟ متشکرم

پریسا

برند تمپو هم آب میوه ها ی خوشمزه ای داره

مامان زهرا

میخوام از مطلبت تو وبم استفاده کنم