پودینگ انبه

مواد لازم

آب انبه 3 لیوان

ژلاتین 3 ق غ

شکر 6 ق غ

پودر کاسترد 2 ق غ

شیر یک و نیم لیوان

شکر سه چهارم تا نصف پ

خامه شیرین (قنادی) نصف پ

 

6 ق غ شکر را با آب انبه مخلوط کرده ژلاتین را که به روش بن ماری آب کرده اید را اضافه نمایید. پودر کاسترد و شکر و شیر را مخلوط کرده و حرارت دهید تا به غلظت فرنی برسد. سپس به مخلوط بالا به همراه خامه اضافه نموده و با همزن کمی بزنید تا یک دست شود.

مخلوط آماده را در ظرف سرو ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود. این پودینگ انعطاف پذیر بوده و به راحتی از قالب جدا میشود.

  

/ 7 نظر / 38 بازدید
بنیتا

ببخشید من تو قسمت شارلوت کاسترد و گیلاس سوالم رو گفتم فکر کردم شاید نبینید واسه همین خصوصی دوباره براتون میذارم: سلام خیلی خوشگل شده باید طعمش موزی باشه , درست گفتم یا نه ؟؟؟ این بیسکویت های فینگر لیدی رو از کجا باید تهیه کنیم؟؟ ممنونم پیش منم بیاین خوشحال میشم

zahra

ممنون.دستورها ساده و راحت هستن و عکسها هم بسیار زیبا

نیکو

روی دسرتون رو با پودینگ موزی فیت و فان تزیین کنید.

فهیمه

سلام من دیشب درستش کردم و بعد از 2 ساعت برگردوندم خوشمزه بود اما کاملا" وارفت. مقدار ژلاتین کم بوده یا باید بیشتر صبر میکردم یا اینکه غلظت کاسترد کم بوده؟؟؟؟ ضمنا" بابت دستور خوشمزه تون ممنون من عاااااشق انبه ام [خوشمزه]

فهیمه

فکر میکنم برا من کلا" بافتش خیلی نرم تر از عکس شما بود