لازانیا با پختی متفاوت

پخت لازانیا بدون نیاز به آبکش کردن

 

مواد میانی لازانیا رو به سلیقه خودتون تهیه کنین و کنار بگذارین. تفاوت پخت این مدل لازانیا ، استفاده از لازانیای خشک هست.

توی ظرف مورد نظرتون ابتدا یک لایه لازانیا رو به صورت خشک بچینید و روی اون مواد میانی همراه با پنیر پیتزا یا سس سفید قرار بدین. دوباره یه لایه لازانیای خشک تا آخر. فقط یادتون باشه لایه آخر سس سفید باشه که از خشک شدن سطح لایه رویی جلوگیری میکنه.

حالا قبل از کشیدن فویل روی ظرف، ابتدا یک تا دو لیوان شیر رو از کنار داخل ظرف بریزین تاحدی که کناره ظرف به ارتفاع یک سانت شیر باشه. بعد روی ظرف رو بپوشونین و یه مدت یک ساعت داخل فر با حرارت 200 تا 220 درجه قرار بدین. وقتی شیر به دمای جوش برسه کف کرده و لایه های بالایی هم کاملا پخته میشن. در این نوع پخت لازانیا به خوبی برش میخوره و طعم خوبی هم داره.

وقتی شیر کاملا بخار شد، فویل رو برداشته و اجازه بدین سطح لازانیا طلایی بشه.

 

/ 9 نظر / 16 بازدید
الی قهرمان

سلام دوستم . وای خیلی خوشگله و حتما خیلی هم خوشمزه است . منتظر دستورش هستم دوس جونی . مرسی

سپیده

اونوقت لازانیا طعم شیر نمیده؟

sara

عزیزم سس کچاب hinze رو بهت پیشنهاد میکنم دیگه طرف هییییییییییییییییییییییچ سسس دیگه ای نمیری حتی کسایی که سس گوجه دوست ندارن عااااااااااشقشن

سارا

سلام دوست عزیزم همیشه دوست داشتم بدونم لازانیارو چطور باشیر درست می کنن باید امتحانش کنم[لبخند]

گورمند

روش جالبیه حتما امتحان میکنم ... مرسی راستی من با اجازه شما را در وبلاگم لینک کردم http://gourmand.blogfa.com/

Ali

chashnie elit bezan besh ye khorde motefavet tar she ;)

لیلا

چقد جالب لازانیا های من همیشه انقد سفت میشه که مث ته دیگ این روشی که گفتین چه طعمی میده؟[سوال]

نیکو

داخل مواد لازانیاتون از عصاره زعفران الیت استفاده کنید تا خوشمزه تر بشه.