خوراک میگو

مواد لازم

پیاز یک عدد متوسط

میگو به میزان دلخواه

گوجه فرنگی مینی یا خرد شده یک پ

نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه بندری به میزان دلخواه

سیر 2 تا 3 حبه

زعفران دم کرده یک ق س

روغن

 

پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. ادویه بندری و فلفل و زرد چوبه را به پیاز سرخ کرده اضافه و کمی تفت دهید تا عطر آن ها باز شود. میگو ها را اضافه و با شعله متوسط (شعله کم باعث سفت شدن و آب انداختن میگوها می شود.) سرخ کنید ولی زیاد هم نزنید تا له نشود. نمک و گوجه فرنگی مینی با خرد شده را نیز بیافزایید و کمی سرخ کنید. در آخر هم زعفران دم کرده را مخلوط و بعد از یک دقیقه از روی حرارت برداشته و نوش جان نمایید.

 

 

 

 

/ 7 نظر / 45 بازدید
کوثر

WOOW چه خوشرنگ و اشتها برانگیزه

مسعود

سلام خسته نباشید در لطفا جزء های دریافتی از پلاک001 را تا روز جمعه قرائت فرمایید ممنون [گل][گل][گل][رضایت]

samane

[ماچ][گل]

مسعود

سلام ممنون ظاهرش که خیلی قشنگه باطنشم باید بگم بپزن[زبان] حتم دارم حرف نداره[تایید] فقط یه چیزی: مطالبی که میذارید فقط تو بخش شکمسرا ثبتش کنید و در صفحه اصلی قرار ندین بازم ممنون فعلا خدا حافظ

هدی

سلام دوست عزیز[گل] واقعا وبلاگ نازی داری[لبخند] دلم اب افتاد[پلک]

نیکو

دلتون یه میگو خوشمزه و طلایی می خواد از عصاره زعفران الیت استفاده کنید.