کیک گوشت

مواد لازم برای خمیر کیک

تخم مرغ 6عدد

ماست یک و نیم پ

روغن مایع 1 پ

آرد 3 و 2/1 پ

 بیکینگ پودر4  قاشق چایخوری

 نمک  و فلفل  به میزان لازم


تخم مرغ و  روغن و نمک و فلفل رو با هم زن برقی بزنید تا کاملا مخلوط و یک دست شوند. ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید.  آرد را هم  الک کرده به مواد اضافه و مخلوط نمایید .

قالب 20 در 30 سانت را چرب نموده و آرد پاشی نمایید. نیمی از مایه کیک را در قالب ریخته مواد میانی را روی آن پخش کنید و نیم دیگر مواد را روی آن بریزید . روی کیک را صاف کنید و به مدت 1 ساعت در فر 180 درجه قرار دهید.

مواد میانی کیک هم به دلخواه میتونین تهیه کنید که هم میتونه مواد لازانیا باشه یا پیراشکی به همراه پنیر پیتزا و غیره که بستگی به سلیقه خودتون داره.

 

منبع

 

/ 6 نظر / 134 بازدید
ایده های خانم خانه

http://www.facebook.com/idekhanom

مرجان

باید خوشمزه باشه[مغرور] حتما درستش می کنم یه خورده چاشنی الیت هم توش بریز خوشمزه می شه

حمیده

سلام من اين كيك رو 2 بار درست كردم ولي خمير ميشه و نميپزه علتش چيه؟

سلام من خیلی فوری واسه مهمونیم تو اینترنت سرچ کردم و دستور پخت کیک شما رو پیدا کردم و همون موقع هم درست کردم خیلی راحت و مهمتر از اون خوشمزه بود من اینو به عنوان پیش غذا درست کرده بودم ولی مهمونام همه کیک رو میل نمودن و غذای اصلیم رو دستم باد کرد خیلی خیلی عالی بود دست شما درد نکنه در ضمن من با سولاردام با کانوکشن ودرجه 165 پختم بازم ممنون واقعا دستور بدون نقص بود

شیرین

خیلی جالب و عالی بود سعی میکنم درست کنم. http://shaparakshirin.blogfa.com/