شیرینی اسکار

 

مواد لازم

زرده ی تخم مرغ 2 عدد

سفیده ی تخم مرغ 2 عدد

کره 150 گ

آرد 250 گ

 پودر قند 100 گ

هل 1 ق چ

گردوی نگینی شده 250 گ

 

کره و پودر قند را با هم بزن بزنید تا دو برابر حجم اولیه شود. . سپس زرده ها و هل را اضافه کنید. در ادامه  آرد را هم کم کم در حال هم زدن اضافه کنید  تا خمیر یکنواختی به دست آید.

 از خمیر  به اندازه ی یه گردو برداشته و اول در سفیده ی تخم مرغ  غوطه ور کرده و بعد در گردو های خرد شده بغلطانید.

شیرینی ها رو در سینی فر چیده و به مدت 30-20 دقیقه در دمای 175 درجه ی سانتی گراد بپزید.

  

/ 6 نظر / 50 بازدید
آرزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت

قیمت پماد سوختگی شب یلدا(چله)خیلی خیلی بالا میره. اگه نگرفتی زود تر بخرش شاید هندوانه ای که گرفتی سفید در بیاد هااا اون وقت لازمت میشه!!![نیشخند] پیشاپیش یلداتون مبارک خوشحال میشم پیشم بیای[قلب]

قنادباشی

سلام چه شیرینیهایی واقعا از بازاریها هم بهتر شدن بسیارعالی یلدا تون گرم و پر انرژی

فریده

سلام و خسته نباشید . حتما این شیرینیو درست میکنم بنظر خیلی خوشمزه میاد

پریسا

عزیزم نسکافه Copa با این شیرینی فوق العاده می شه [قلب]

سحر

سلام دوست عزیز.افتخار تبادل لینکو میدید؟منو به اسم اشپزی و سرگرمی لینک کنید.مرسی.[نیشخند]

باران

سلام وای الی عاشق این شیرینی ام مرسی[قلب]