مدل های دیگر شیرینی دارچینی

از اون جایی که شیرینی دارچینی فوق العاده راحت درست میشه، من مدل های دیگر رو هم امتحان کردم تا ببینم از نظر راحتی و شکل و قیافه میشه تغییرش داد یا نه.

با قالب گل مینا و 6 پر که راحت میشه قالب زد و سرخ کردنشون هم از مدل گره راحت تره. برای گل رز هم مثل گره اول باید نوارهایی به عرض یک تا یک ونیم سانت در 10 سانت برید و بعد با دست به شکل گل رز درآورد که مدت زمان سرخ کردن این مدل از بقیه مدل ها بیشتر خواهد بود.

مدل های دیگر شیرینی دارچینی رو در شکل زیر میتونید ببینید.

 

 

 

 

/ 6 نظر / 21 بازدید
داود

سلام به وبلاگت سر زدم بسیار عالی بود من هم یه وبلاگ دارم ولی دربارهی بدنسازی هست لطفا سر بزن امیدوارم خوشت بیاد و اگه میشه نظر بده[گل]

کوثر

اینم عالیه . شاید یه روز درست کردم .

مسعود

روز آخر چقدر عرفانیست چشمهایم عجیب بارانیست عطر جنت تمام شد افسوس آخرین لحظه های مهمانیست ""عید فطر پیشاپیش مبارک"" --------------------------- ×××××××××××××× از این غذا های خومشزه برا ما هم بذار[خوشمزه]

بابک

خداروشکر که الان شکمم پره والا نمیدونستم با این شیرینی هایی که درست میکنی چی بکنم یعنی میشه ما هم یه کد بانو مثل الی بشیم [نیشخند] ما به پای انگشت کوچیکتم نمیشیم [ناراحت]

هدی

خیلی نازن[گل] دستت درد نکه [گل] فکر کنم با یه لیوان شیر کاکاوو تگری خیلی خوشمزه باشه[پلک]

خاموش

من درست کردم با این که تمام نکات را رعایت کردم ولی شیرینی خشک بود و شکرش کامل بهش نچسبید بهتر نیست مثل زولبیا این راهم داخل شهد قرار بدیم یا شکر را داخل مواد اضافه کنیم