شارلوت شکلاتی

مواد لازم

کیک اسفنجی 6 تخم مرغی

سفیده تخم مرغ 2 عدد

خامه قنادی یک پ

شیر یک لیوان

آرد نشاسته ذرت 1.5 تا 2 ق س

کاکائو 2ق س

پودر ژلاتین 2 ق س

وانیل کمی

آب سرد 4/3 پیمانه

خامه فرم گرفته - میوه انبه -

 

داخل کیک اسفنجی رو با کمک چاقو به صورتی خالی کنید که از لبه ها و ته کیک یک سانت فاصله باشد. لایه ی نازکی از روی کیک را نگه دارید.

ابتدا شیر و وانیل و نشاسته را با هم مخلوط  و حرارت داده تا غلیظ شود سپس کنار گذاشته تا حرارت خود را از دست بدهد. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی کتری قرار داده تا حل شود.

سفیده تخم مرغ را با هم زن زده تا کاملا سفید شده و از ظرف نریزد. خامه را هم جداگانه هم زده تا کاملا فرم گرفته سپس با مخلوط کرم وانیلی و کاکائو و سفیده تخم مرغ و ژلاتین مخلوط و با دور کند همزن زده تا یک دست شود.

مخلوط ژلاتینی را داخل کیک ریخته سپس لایه نازکی از کیک را روی آن قرار دهید. شارلوت را به مدت 2 ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود. سپس با خامه فرم گرفته انواع میوه و شکلات رویآن را تزئین نمایی.

مدت نگهداری: 24 ساعت در یخچال

 

 

/ 24 نظر / 66 بازدید
نمایش نظرات قبلی
باربد

سلام به شما وبلاگ خوب و زیبایی داریدبهتون تبریک میگم من که اشتهااومدم بااون دسرهاوغذاهاتون . به باربدهم سربزنیدبادستمایه ادبیات وموسیقی اصیل حتماخوشتون میاد دوست داشتیدتبادل لینک می کنیم . موفق باشید

یاسمن

love..............f love.................f love......................f love...........................f love................................f love..................................f love....................................f love.....................................f love.....................................f love....................................f love..................................f love................................f love..............................f love..........................f love.......................f love...................f love................f love...........f love.......f love.....f love..f love.f love F.... ♥..♥..♥..♥..♥..♥..♥..♥..♥ سلام با تبادل لینک موافقی من شما را لینک کردم من هر روز با یک پست جدید منتظر آمدن شما هستم دارمــ از تـــو میــنویســـمــ کـهـ نگـی چـهـ بــی وفــا بـود نگــی بـا ایـن همـــه خوبـی شــبیـه آدمــ بـدا بـــود دارمــ از تــــو مــینویســـمــ کـهـ شایــد یکــی بخـونــه تـا بـا خـونـدن نــوشــتهـ امـ دردمــو یکــی بدونـــهـ دارمــ از تــــو مـــینویســمــ از

پروانه

وب سایت خوبی دارید اگر می شود ما را هم لینک کنید.

مهرآرا

سلام خانومی ذوق کردم از این همه هنر وسلیقه من عاشق دسرم حتما روزانه بهت سر میزنم تا از مطالب مفیدت یهره مند بشم خیلی عالی و حرفه ای بود شاد باشی در ضمن لینکت کردم بوووووس

باربد

سلام وبلاگ بسیارزیبایی داریدهمچنین خوشمزه . به باربدهم سربزنیدبادستمایه ادبی وموسیقی اصیل ایرانی حتماخوشتون میاد اگه موافق بودیدتبادل لینک می کنیم

یکی یدونه سرگرمی

سلام میشه منو به اسم وبم لینک کنید و wwww.fardinshop.ir را به اسم فروشگاه اینترنتی پستی لینک کنید بهم سر بزنید و بگید با چه اسمی لینکتون کنم مرسی

piyazdagh.ir

سلام ممنون از سایت بسیار خوب و جذابت اگه مایل بودی به سایتم سر بزنpiyazdagh.ir

نیکو

دنبال دسرهای جدید هستید دستوراتشو در سایت www.manoelite.com پیدا کنید.

دکوراسیون آشپزخانه آروا

از وبلاگ خوشمزه و قشنگ شما سپاسگزارم. من هم یک وبلاگ درباره دکوراسیون و تجهیزات آشپزخانه دارم. می توانیم با هم تبادل لینک داشته باشیم....

شیدا

سلام. یه سوال. خامه رو چطور فرم میدید که برای تزیین آماده باشه؟