کراکت تن ماهی

یک غذای سریع و خوشمزه


تن ماهی 2 تا کنسرو

نان جو یا نان تست به میزان لازم

پنیر پیتزا نصف پ

تخم مرغ 2 عدد

فلفل

پودر سوخاری

آرد

روغن برای سرخ کردن


تن ماهی، یک عدد تخم مرغ، پنیر پیتزا و فلفل رو مخلوط کنین. نان جو یا تست رو خرد یا رنده کرده و به اندازه ای به به مواد اضافه کنین که خمیر حاصل آمده، به دست نچسبه. خمیر رو یک ساعت داخل یخچال قرار بدین. تخم مرغ دیگر رو با چنگال کمی هم زده تا حالت لختگی خودش رو از دست بده. بعد از استراحت، به اندازه یک گردو از مواد رو با کف دست گرد کرده و داخل آرد بغلطانید. سپس در تخم مرغ زده شده و بعد از اون در پودر سوخاری. کراکت ها رو داخل روغن داغ سرخ کرده و نوش جان کنین.

این غذا نیاز به نمک نداره. چون مواد مورد استفاده به میزان کافی حاوی نمک هستن.

 

 

 

/ 7 نظر / 62 بازدید
مریم

الی جون کارت حرف نداره دخترجووووووووون[چشمک]

کوثر

چه خوشگله . به به . من تن ماهی خیلی دوست دارم . به به

هانیه

خیلی دوست دارم...منم اینو درست می کنم..مرسی که یادم انداختین!! دست گلتم درد نکنه

شاذه

سلام دوست من چه وبلاگ خوشمزه ای دارین [خوشمزه] دستتون درد نکنه. رفتم تمام آرشیو رو خوندم. همه عالی بودن. کلی ایده ی تازه گرفتم. یه مورد هم دیدم فکر کردم بد نیست بگم. سیب پلویی که گذاشته بودین و نوشته بودین مال کرمانشاه. البته من نمی دونم مال کجاست دقیقاً. ولی ما سیب زمینیش رو قبل از دم کردن خوب سرخ می کنیم و با گوشت چرخ کرده ی سرخ کرده و شوید خشک لای برنج دمی یا آبکش میدیم و میذاریم دم بکشه. اینطوری خیلی خوشمزه تر میشه. البته کالریشم بالا میره [چشمک]

نیکو

اگه می خوای یک سوخاری خوشمزه داشته باشید از پودر سوخاری الیت استفاده کنید.