تخم مرغ عسلی

قابلمه ای رو تا نیمه از آب پر کنید وروی حرارت قرار دهید تا دمای آب به 70 درجه برسد. نشانه این دما، تشکیل حباب های ریز در کف ظرف ست. داخل یک پیاله کوچک را با سفلون پوشانده و تخم مرغ را شکسته و سفیده و زرده را داخل پیاله بریزید. لبه  های سفلون را مثل بغچه جمع کنید.

 به خاطر چسبندگی سفلون، کاملا بهم چسبیده می شه. بغچه را داخل آب 70 درجه قرار بدین. پس از 2 تا 3 دقیقه بغچه را از آب خارج کنید و به آرومی سفلون رو از سفیده جدا کنید. به همین راحتی یک تخم مرغ عسلی دارین.

 

/ 36 نظر / 193 بازدید
نمایش نظرات قبلی

سلام دوست من حالت چطور هست خوبی؟ یک زمانی از ما خبر می گرفتی.... یک زمانی تبادل لینک داشتیم..... حالا دیگه خبر نمی گیری... لینک سایت ما هم که بین دوستان نیست

زندگی از آ...تا...ی

امروز در آ...تا...ی طرز تهیه شربت سکنجبین، بورانی اسفناج مخصوص آ...تا...ی. آش ترش گیلان، قیمه رشتی، واویشکای گیلان، مربای به، سیر واویج حتما سر بزنید

زهره

سلام دوست من وب قشنگی داری و با افتخار لینکتون کردم خوشحال میشم بهم سربزنی.

زهره

سلام دوست من وب قشنگی داری و با افتخار لینکتون کردم خوشحال میشم بهم سربزنی.

راحیل

سلام [گل] چرا آپ نمیشید؟!![ناراحت] موید باشید و سلامت[گل]

راحیل

[گل]

مریم

سلام. 25 اسفند تولد عزیزمه. برا تولدش یه وبلاگ درست کردم که میخوام روز تولد عشقم بهش هدیه بدم. تا اون روز میخوام 1365 تا پیام تبریک تولد برا نفسم داشته باشم. لطف میکنی یه سر به وبلاگم بزنی و تو نظرات تولدشو بهش تبریک بگی. اسمش سعید هست. خیلی خوشحالم میکنی. ممنون. دلمو نشکن و بیا لطفا www.tavalodesaeedeman.blogfa.com

کابینت آشپزخانه

با سلام وب سايت ايران شيد به صورت تخصصي در زمينه ي دکوراسيون داخلي حاوي مطالب مفيد و ارزشمندي در زمينه دکوراسيون و نکات اون هست محوطه سازي دکوراسيون اتاق پذيرايي نورپردازي کابيت آشپزخانه دکوراسيون اتاق خواب سرويس بهداشتي منازل ويلايي خانه هاي رويايي و... http://www.iranshid.com

تبسم

سلام خسته نباشید، شما تهران هستین؟ سفارش هم میگیرین؟!

tata

سلام وبلاگ زیبایی دارین خوشحال میشم اگه قبول کنید و وبلاگ من رو جزو لینک دوستان کنید تا وب هامون رو باهم به اشتراک بزاریم