مسقطی خامه و پسته

مواد لازم

نشاسته 200 گ

شکر 200گ

آب یک لیتر

گلاب نصف پ

عرق هل دو ق س یا پودر هل یک ق س

خامه 100 گ

خلال پسته یک چهارم پ

 

نشاسته و شکر را در آب حل کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود. سپس گلاب، هل و خلال پسته را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند.

سپس از روی حرارت برداشته، خامه را به آن اضافه کرده و در قالب دلخواه بریزید.

برای قالبی در آوردن مسقطی، قبل از اینکه داخل قالب بریزید،  قالب را مقدار خیلی کمی چرب کنید. مسقطی را داخل قالب ریخته و برای یگ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. وقتی قالب را برگردانید، خیلی راحت از قالب جدا میشود.

 

 منبع

 

/ 9 نظر / 108 بازدید
فریبا

سلام دوست عزیزم وبلاگ جالبی داری.مخصوصا قالب وبلاگ خیلی خوششششمله... مایل به تبادل لینک هستی؟

agha morteza

با سلام وبلاگ شما به دلیل داشتن پیج رنک 1 می توانید با سایت من که روزانه به صورت میانگین 1000 تا بازدید وبگذری داره تبادل لینک کنه . اول منو لینک کنید ، سپس به آدرس زیر بروید و لینک وبلاگ و نام آن را برای من بفرستین ، در صورتی که لینکم رو توی وبلاگتون ببینم ، تبادل لینک می کنم . ماه رمضونتون قشنگ www.thtf.ir

محمد پورغلامی

با سلام خلاصه بگم وبلاگت خوبه قشنگه حرفنداره دوست داشتي يک سر هم به من بزن آپم قشنگه بيا و نظرتو بگو http://mohammadporgholami.persianblog.ir

مسعود

سلام ممنون که شرکت کردید جزء29ثبت شد لطفا بعد از قرائت خبرشو بدید [گل][گل][گل][مغرور]

شادی

سلام گلم[گل] میشه بجای یک لیتر آب از همون مقدار شیر استفاده کنیم.مرسی

ايلي

سلام من تازه با سايت شما اشنا شدم و از اين بابت خيلي خوشحالم . ميشه بگين براي گلاب از چه پيمانه اي استفاده كردديد .

زهرا

سلام گل ها رو چطور درست کردید؟