شارلوت کاسترد و گیلاس

 

مواد  لازم

کیک اسفنجی

بیسکوئیت فینگر لیدی

کرم کاسترد

گیلاس

ژله آلوئه ورا

پودر نسکافه

شکر قهوه ای


  

یک لایه کیک شیفون رو تو خود ظرف اصلی گذاشته و کمربند قالب بزرگتر را روی ظرف اصلی قرار دهید. انتهای لیدی فینگر هارو با چاقوی اره ای بریده و اطراف کیک که خالی ست بچینید. کرم کاسترد را با 5/1 لیتر شیر 5 ق غ پودر کاستارد و شکر اماده کرده بعد از سرد شدن  نیمی از کرم را روی کیک ریخته و اضافه های لیدی فینگر را با پودر نسکافه و شکر قهوه ایی قاطی نموده و و روی کرم بچینید سپس بقیه کرم کاسترد را روی شارلوت بریزید و در یخچال قرار دهید.
هنگامی که شارلوت کاملا سرد شد و خودش را گرفت گیلاس ها را چیده و ژله الوئه وراا را اسپری کنید و مجددا به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید سپس سرو نمایید.
 

/ 12 نظر / 110 بازدید
نمایش نظرات قبلی
الی قهرمان

یه این میگن یه شارلوت حرفه ای و درست و حسابی [ماچ]

منیر

عالــــــــــــــــــــــی شده. می شه دستورش رو هم برامون بذاری؟ [پلک][چشمک][گل]

جمیله

وای وای چه خوشمزس قیافش[[بغل] گرسنم شد !!!! حتما تو مسابقه برنده شده[لبخند] دستورشو بزار تا زودتر درست کنم بخورم!!![نیشخند] گرچه مثل دست ژخت تو که نمیشه[ناراحت][ماچ]

shakiba

عالیه عزیزم.خوشحال میشم به وب منم بیای و اگه مایل به تبادل لینک بودی توی بخش نظرات بگی با چه اسمی لینکت کنم.منو با اسم آشپزی مدرن لینک کن.متشکر[گل]

شیما

سلام . بسیار دسرهای دقیق و خوبی داری . این یکی رو برنده شدی تو سایت مامی سایت ؟

نفیس

وای بسه دیگه توروخدایک ماهه شارلوت کاستردوگیلاس.اه خب یه چیز جدید بذارین دیگه.الی جون ازشماتوقع نداریم حداقل واسه ماه رمضون یه چیزی می خواستین بذارین

خانومی

کت شلوار و جلیقه به به به این سلیقه من عاشق شارلوتم [خوشمزه] راستی منم آشپز خونه گوچمولو دارم و مهمون هم دووووست میدارم اگر هم با تبادل لینک موافق بودی بگین تا با کمال افتخار لینکت کنم [تایید]

انسیه

خییییلی زیاد خوشگل بود آفرین بر شما یه دخترعزیز[قلب]

بنیتا

سلام خیلی خوشگل شده [دست] باید طعمش موزی باشه , درست گفتم یا نه ؟؟؟ این بیسکویت های فینگر لیدی رو از کجا باید تهیه کنیم؟؟ ممنونم پیش منم بیاین خوشحال میشم[خداحافظ]