نکات مفید برای تهیه یک لازانیای خوشمزه

نکاتی برای تهیه لازانیا به درخواست کعبه عزیز:

 

1. حتما روی لازانیا را با فویل آلومینیومی بپوشانید و بعد از مدت 40 دقیقه فویل را برداشته و شعله بالا را به مدت 5 دقیقه برای طلایی شدن پنیر پیتزا روشن کنید.

2. لایه رویی لازانیا را حتما به صورت کامل با مواد و سس و پنیر بپوشانید.

3. بعد از چیدن تمام مواد و قبل از قرار دادن در فر، نصف لیوان شیر از کناره های به داخل ظرف بریزید.

4. برای جلوگیری از خشک شدن لازانیا میتوانید از سس سفید نیز استفاده کنید.

 

 

/ 3 نظر / 54 بازدید
s

cheghad delam lazania mikhad [ناراحت]

بهار

سلام.از غذاهای خوشمزتون ممنون. لطفا طرز تهیه سس سفید برای لازانیا به من بگین بازم ممنون