قلیه ماهی

مواد لازم:

ماهی جنوب (با ماهی شیر و سه کله خوشمزه تر میشه) نیم کیلو. ترجیحا فیله باشه

سیر 5 حبه

پیاز یه دونه متوسط

گوجه فرنگی رنده یا پوره شده یک عدد متوسط

گشنیز و شوید و شنبلیله (شنبلیله نصف شوید  و گشنیز)  2پیمانه خرد شده

آرد یک قاشق مربا خوری

تمبر هندی 3 ق غذاخوری

آب سرد یک و نیم لیوان

نمک (خیلی کم چون تمبر هندی کمی نمک داره)

فلفل قرمز و زردچوبه و ادویه بندری



اول پیاز رو با سیر خوب تف داده تا طلایی شود. بعد پوره گوجه فرنگی رو اضافه کرده و میگذاریم تا آب گوجه فرنگی تمام شده و کمی سرخ شود. سبزیجات خرد شده را افزوده و تا حدی که بوی خامی آن گرفته شود، با مواد تف میدیم.

تمبر هندی و آرد و آب سرد را باهم مخلوط میکنیم و وقتی سبزیجات سرخ شد به مواد اضافه و زمان میدهیم تا کمی غلیظ شود.

ماهی را به قطعات بزرگتر از قوطی کبریت تقسیم و کمی در روغن سرخ میکنیم (من اول ماهی رو سرخ میکنم بعد تو همون روغن بقیه مواد رو).

وقتی که خورشت کمی آب داشت ماهی ها رو اضافه میکنیم و میزاریم کاملا به روغن بیافتد. حدودا 10 تا 15 دقیقه. اگه زمان طولانی تر شود، گوشت ماهی سفت خواهد شد.

 

 

/ 15 نظر / 49 بازدید
نمایش نظرات قبلی
تستر کوچیکه

دوست دارم طعمشو امتحان کنم اما همسری از تمبرهندی خوشش نیمیادددد [اضطراب]

صبا

سلام من مدیر آشپزی -فتوبلاگم با آپ های آشپزی به این آدرس بروزم [گل] منتظر حضور ت دوست عزیز

صبا

به نظر عالی میاد دستت درد نکنه [گل]

مروارید

عالییییییییییییییه مرسی[قلب] من ات حالا درست نکردم اما خیلی تعریفشو شنیدم باید حتما یه بار درست کنم ممنون به خاطر دستور خوبت گلم[ماچ]

زینب

چقدر روغن داره این غذا[زودباش] نمردین بعد از خوردنش؟

سارا

الی جون سخته یا به نظر من سخت می یاد ؟[سوال]

رز سفید

یه خبر خوش دارم یه خبر خوش دارم یه خبر خوووووووووششش بدو بیا[قلب]

محمد

salam khaste nabashid tahala in ghaza ro nakhordam age vaght konam hatman ye bar emtehanesh mikonam akhe nemidoonam mahi in shekli khosh maze mishe ya na