شیرینی پرتقالی

مواد لازم:

روغن قنادی 150گ

پودر شکر 100گ

زرده تخم مرغ 2 عدد

سفیده تخم مرغ 1عدد

رنده پوست پرتقال 1/2 ق مربا خوری

آب پرتقال 1ق سوپ خوری

آرد سفید 170گ

آرد برنج 100گ

رنگ نارنجی



روغن و پودر شکر با یک دقیقه با هم زن زده سپس زرده ها و سفیده تخم مرغ و رنده پوست پرتقال را افزوده و یک دقیقه دیگر هم بزنید. آرد سفید و برنج و آب پرتقال را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آید.

به یک سوم خمیر رنگ نارنجی اضافه کرده و به قطر 1تا 2 میلی متر هر دو رنگ خمیر را باز کرده و با قالب شکل دهید و در فر قرار دهید. جهت جلوگیری از جدا شدن دو لایه کمی سفیده تخم مرغ را با برس روی شیرینی مالیده سپس لایه دوم را روی لایه اول شیرینی قرار دهید.

مدت پخت 10الی 12 دقیقه با حرارت 180درجه سانتی گراد

 

/ 5 نظر / 27 بازدید
تستر کوچیکه

شیرینی های خوشگلی شده خانومی دستت درد نکنه [پلک]

سپیده

خیلی عالی شده دستت درد نکنه.......با رنگ و اسانس های دیگه میشه کلی متنوع درستش کرد[چشمک][قلب][تایید]

سحر

وااااااي چه خوش رنگ و خوشگله

فرزانه

ممنونم..من درست کردم فوق العاده هستش

پریسا

Fit o fun تا حالا درست کردی ؟[زبان]