کیک شیفون با طعم انار

 

مواد لازم

تخم مرغ خنک 6 عدد

وانیل کمی

شکر یک و یک چهارم پ

شیر سه چهارم پ

روغن مایع سه چهارم پ

آرد دو پ

بیکینگ پودر 2 ق چ

نمک کمی

 

 آرد و بیکینگ پودر و نمک را سه بار با هم الک کنید. زرده و سفیده جدا کرده و سفیده را با هم زن زده تا پفکی شده سپس نصف شکر را کم کم با آن مخلوط کرده و مجددا بزنید تا کملا سفت شود بعد در یخچال قرار دهید.

زرده ها و وانیل و باقیمانده ی شکر را هم زده تا کرم رنگ و کشدار شود . زرده ها و شیر  کم کم مخلوط آرد را با هم مخلوط کرده و بعد روغن مایع را سریع به خورد خمیر بدهید.  همزن را خاموش کرده و سفیده را با لیسک با مواد مخلوط نمایید. کف قالب کاغذ روغنی انداخته شده ، سپس با مقدار کمی روغن چرب کنید دیواره را کمتر چرب کنید تا کیک خوب بالا بیاید. مایه را در قالب ریخته و  چند ضربه آهسته وارد کنید تا حبابهای هوا خارج شوند .قالب درون فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پخته شود .

 

نکات

  • مواد لازم برای یک عدد قالب گرد به قطر 25 سانتی متر و ارتفاع 7 سانتی متر (مناسب برای 20 نفر ( قالب کوچکتر باشد ، حتماً سرریز می شود
  • کیک زیاد پف می کند و رویش سرخ می شود ، ولی چون پف کیک زیاد است داخلش کیک با یک ساعت نمی پزد . بعد از یک ساعت و ده دقیقه پخت کیک را خیلی سریع با خلال چوبی بلند یا ابزار مخصوص امتحان کرده ، درب فر را ببندید
  • وقتی تصمیم گرفتید فر را خاموش کنید ، بگذارید کیک 5 دقیقه ی دیگر درون آن بماند و سپس آنرا خارج نمائید .
  • قالب کمربندی آلومینیومی سایز وسط برای این کیک بسیار مناسب است.
  • بعد از سرد شدن کیک را با آب پرتقال یا آناناس تر کرده و آیسینگ دلخواه را روی آن بمالید
  •  ارتفاع این کیک ، بعد از خارج شدن از فر حدود ده سانت است  کیک های شیفون را هر چه قدر هم ماهر باشید ، بعد از سرد شدن نشست پیدا می کنند و این کاملاً طبیعی است.

 

برای تهیه کیک انار من لای این کیک از دانه های انار به جای موز استفاده و با آب انار کمی شیرین شده کیک رو مرطوب کردم.  روی کیک هم با استفاده ار رنگ صورتی خطوط رو کشیدم و با دانه های انار هم که تزئین شده.

 

/ 13 نظر / 116 بازدید
نمایش نظرات قبلی
maede

slm azizam age dos dashti be weblog man sar bezan manam be esme HiddeN LOoVe ling kon nazaram bede azizam

الهام

سلام دوروز پیش برای اولین باربعداز سه سال زندگی مشترک ترس روگذاشتم [نگران]کنار وکیک درست کردم [لبخند]به نظرم خوب بود اما همسری گفت انگار خام[سبز] درصورتیکه نبو دفکرکنم آردش زیادبود[متفکر] یکم وسطش سفت بودخیلی ناراحت شدم [ناراحت][گریه]اعتماد به نفسمو ازدست دادم فکرنکنم دوباره کیک بپزم[قهر]

قنادباشی

تزیین کیک خیلی صاف و خوب هستش طعمش هم حتما خوبه دستتون درد نکنه

آنسه

یه سلام خوشمزه به شما آشپزخونه ایی ها.خیلی خوب بود

آنسه

من یه سوال دارم کسی هست به من کمک کنه[تلفن]

یاسمن

سلام دوست هنرمندم وبلاگت عالی بود با تبادل لینک مولفقی؟به منم سری بزن

روحنواز

سلام وبلاگتون عالیه خیلی وقته لینکتون کردم میشه بیزحمن منو لینک کنین

رامیلا

سلام عزیزم وبلاگت خیلی قشنگه خیلی باحوصله هستی.[گل]به وبلاگ منم سر بزن تازه درست کردم ادرسش www.ashk-mahtab.blogfa.com