ته چین اسفناج

برای تهیه انواع کوکو و ته چین و کلا تمام غذاهایی که نیاز به برگردوندن داره استفاده از تابه و قابلمه های چدن رو پیشنهاد میکنم.

مواد لازم:

اسفناج پخته یک تا یک و نیم پیمانه

برنج 4 پ

ماست غلیظ یک و نیم تا دو لیوان

تخم مرغ 3 عدد

پیاز یک عدد

روغن نصف پیمانه

گرد غوره و نمک و زعفران و فلفل به میزان دلخواه


ابتدا برنج رو آب کش میکنیم و میزاریم کنار.پیاز رو هم نگینی خورد و تف میدیم و بعد اسفناج پخته و خرد شده رو بهش اضافه و یک کم میزاریم تف بخوره.

ماست و تخم مرغ و نمک و زعفران و روغن رو در ظرف بزرگی مخلوط کرده و برنج آبکش شده رو هم اضافه و خوب هم میزنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط بشن.

کمی روغن ته قابلمه یا ظرف مورد نظر میریزیم و نصف برنج زغفرانی رو داخلش پهن میکنیم و کمی هم فشارش میدیم. در این مرحله اسفناج تف خورده رو هم روی لایه برنج پهن کرده و بعد گرد غوره رو هم میپاشیم روش و بقیه برنج رو هم پهن میکنیم و دم کش میزاریم و 45 دقیقه با شعله کم میزاریم که ته چین دم بکشه

اگه بخواین تو فر بزارین مدت زمان بیشتری رو برای آماده شدن غذا نیاز دارین

برای تزئین هم که سیب زمینی رو قالب زده و سرخ کردم وبا پرک بادوم و پسته و زرشک سرخ شده تزئینش کردم

 

 


 

 

/ 2 نظر / 36 بازدید
sonia

eli to maro divone kardi ba in ghazahat[لبخند]

مریم

عاشقتم با این غذاهات [قلب][قلب][قلب][قلب][قلب][قلب] عصاره زعفرون الیت بریز جانم یه نکته فقط حواست باشه اون رو تو چیزای شیرین استفاده نکنی چون ماده نگهدارنش نمکه ،شوره ولی تا دلت می خواد تو غذاهات بریز و حالشو ببر با زعفرون مو نمی زنه