ترایفل پرتقالی

 مواد لازم

ژله پرتقالی یک بسته

کیک اسفنجی

کرم وانیلی

خامه فرم گرفته

توت فرنگی و شکلات تخته ای برای تزئین

 

ابتدا ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنین و داخل ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال گذاشته تا کاملا بسته بشه.

وقتی ژله بسته شد کمی از کرم وانیلی رو روی ژله به صورت یکنواخت پهن کرده و برشهای کیک اسفنجی رو روی کرم قرار بدین. مجددا روی کیک کرم وانیلی ریخته و کاملا صاف کنین. به مدت 2 ساعت در یخچال قرار بدین بعد با خامه روی ترایفل رو شکوفه های بزرگ زده و با توت فرنگی و شکلات تخته ای رنده شده تزئین کنین.

 

به جای کرم وانیلی میتونین از پودر آماده پودینگ وانیلی هم استفاده کنین.

در کیک اسفنجی به جای وانیل از رنده پوست پرتقال استفاده کنین.

 

 

/ 19 نظر / 60 بازدید
نمایش نظرات قبلی
shirin

سلام ميشه بگين كرم وانيلي چطوري درست ميشه؟ ممنون

رویا

دستت درد نکنه عالیه:دی عزیزم تا اینجا بیشتر دیدم آموزش شیرینی و کیک داری ، خواستم پیشنهاد کنم توی غذاهات از عصاره های الیت استفاده کنی هر کی استفاده کرده راضی بوده غذا ها رو خیلی خوشمزه و خوش طعم می کنه

shakiba

سلام.من بعد از یه غیبت طـــــولانی برگشتم.خوشحال میشم به وبم سر بزنید. متشکر!

ملی جون

میش ه لطفا طرز تهیه کرم ولنیلی هم بگین[نیشخند] واگر خامه کیک قنادی هم بلدین بگین [پلک] چون این خامه ها که مادرست میکنیم یه کم کیک بیرون یخچال میمون خامه آب میشه [ناراحت]

مهرآرا

وای عشق من ترایفل ممنون دوست خوبم

پروانه

ما شما را لینک کردیم اگر می شود شما هم ما را لینک کنید .[گل][لبخند][قلب]

خشایار

سلام دوست عزیز به من هم سربزن [بغل][گل]

فریده

سلام عزیزم لطفا غیر از عکس اخر از غذاهاتون عکس از مراحل تهیه اش هم بفرستین