گره های دارچینی

اگه شما هم مثل من عاشق بو و طعم دارچین باشید، مطمئنم از این شیرینی هم خوشتون خواهد آمد.

 

مواد لازم

کره اب شده نصف پ

شیر نصف پ

آرد 150 تا 200 گ

بکینگ پودر یک چهارم ق چ

زرده تخم مرغ 2 عدد

دارچین 1 ق س

شکر یا پودر قند 3 ق س

روغن برای سرخ کردن


کره و شیر و زرده تخم مرغ رو کمی با چنگال بزنید. بعد بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و آرد را کم کم توی مایع بریزید و هم بزنید تا خمیری نرم  بدست آید. خمیر نباید به دست بچسبد و سفت هم نباید باشد.

خمیر را داخل نایلون 2 ساعت توی یخچال استراحت بدهید. بعد خمیر را بیرون آورده روی میز کار آرد زده و خمیر را به قطر نیم سانت باز کنید. نوارهای باریک 15 در یک تا یک و نیم سانت ببرید. کناره های خمیر را به صورت مورب با کارد ببرید و سپس نوارها را گره بزنید و توی روغن با حرارت متوسط سرخ کنید. بعد از اینکه طلایی شد، توی مخلوط شکر و دارچین و یا شکر و هل بغلطانید و کنار عذا یا هر چیزی میل کنید.

اگر میخواهید با غذا بخورید لازم نیست شکر و دارچین بزنید میتوانید کمی نمک به خمیر اضافه کنید.

 

نکته:

برای گره زدن بهتر خمیر ها بهتر است خمیر سرد باشد. پس خمیر را کم کم از توی یخچال بیرون بیاورید.

وقتی توی روغن در حال سرخ شدن هست، آرام زیر و رو کنید تا گره های نشکند.

 

 منبع

 

/ 5 نظر / 24 بازدید
سعید

سلام .خیلی وبلاگت قشنگه.موفق باشی. راستی چرا یکی از این تبلیغاتو تو وبت نمیزاری تا ماهی 40000 تا 100000 تومن گیرت بیاد.حداقل پول اینترنتت که میشه. من گذاشتم دوست داشتی بیا نگاه کن راستی واسه تبلیغات یه شرکت معتبر میشناسم اینم لینکش http://www.zarads.com/?r=Mzk0 کاری داشتی من آنلاینم.اگه تونستی یه سری به وبم بزن و روی یکی از بنرهای تبلیغتی کلیک کن.زیاد حرف زدم.ببخشید

کوثر

وای چه خوشگلن . عالیه . مرسی

samane

[گل][بغل][ماچ]

nazanin

عالیه الی جون مثل همیشه... افرین دوستم

هدی

به به واقعا باسلیقه هستی دختر[گل]