شیرینی قندی

مواد لازم

روغن قنادی 240 گ

پودر شکر 180گ

زرده تخم مرغ 4 عدد

آرد سفید 320 گ

آرد برنج 240 گ

گلاب 100 میلی لیتر

پودر کاکائو 4 ق مربا خوری

زعفران آب کرده 3 ق مربا خوری


روغن و پودر شکر و زرده های تخم مرغ را با هم زن به مدت دو دقیقه هم بزنید. آرد سفید و آرد برنج را افزوده و در آخر گلاب را اضافه کرده و مخلوط کنید. خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و به یک قسمت پودر کاکائو و به قسمت دوم زعفران را افزوده و مخلوط کنید. از هر خمیر گلوله های کوچک جدا کرده و پس از گرد کردن در کنار هم قرار دهید . وسط شیرینی را با برس سفیده تخم مرغ زده و با پودر پسته تزئین کنید.

مدت پخت 15 دقیقه با حرارت 180درجه سانتی گراد

 

/ 4 نظر / 38 بازدید
مهتاب

سلام خسته نباشید خیلی خیلی با سلیقه هستید من میخواستم بپرسم روغن قنادی چیه؟

بابک

از این شیرینی خیلی دوس دارم

مامان عاشق1

عزیزم میشه هر شیرینی رو بابافتش بهمون بگی؟

azadeh

با سلام، من این شیرینی رو درست کردم ولی هر چی نمونه با درجه حرارتهای مختلف گذاشتم تو فر مغز شیرینی نمی پزه و اطرافش برشته می شه (رنگ مغزش کی پررنگتره ولی خمیر نیست) حتی از کاغذ هم استفاده کردم ): 932